• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Idose DF64 Gen 2 Beyaz

Ürünün Fiyatı
19500

Batu

Üye
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
Değirmen
Comandante C40 MK4
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kozyatağı
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Ürünü 20.03.2025 tarihinde Gelbura'dan aldım. 5-6 kg arası öğütüm yaptım.

Kozmetik:
Dozlama kabının üzerine geçirilebilen bir huni çıktı kutudan. Bu huniyi 2 kere kullandıktan sonra kabın ağzında bulunan o-ring parçalandı. Resimlerde görünüyor. Hal böyle olunca dozlama kabını kahvenin çıktığı yere yakınlaştırmak için 3D yazıcıdan bir parça yazdırdım. Kabın makine gövdesine değdiği yerde zamanla ufak boya atması olmuş, fark etmedim. Farklı bir portafiltre tutucu denerken tutucuyu gövdeye sabitleyen vida (çok kaliteli olmayan bir metalden yapılmış) tornavidanın altında biraz zorlandı. Herhangi bir standart metrik alyan başlı bir vida daha dayanıklı olacaktır.

Fonksiyonel:
Yukarıda anlattıklarım değirmeni fonksiyon olarak etkilemiyor. Bıçakların durumu iyi, her yeni kahve paketinden önce temizlik yapıldı. Portafiltre tutucunun 2 adet yedek silikon parçası duruyor.

İhtiyaç fazlası olduğu için İstanbul Kozyatağı içi elden teslim yoluyla satmak istiyorum. Kutusunu atmışız maalesef.

WhatsApp Image 2026-06-01 at 18.31.54.jpeg
WhatsApp Image 2026-06-01 at 18.31.55.jpeg
WhatsApp Image 2026-06-01 at 18.31.55 (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-06-01 at 18.31.56.jpeg

Örnek bir ilan tebrik ediyorum, harika bir değirmen, uygun sayılabilecek bir fiyat, şimdiden alana satana hayırlı olsun.

Geri