• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hinomaru Speciality Coffee

baristaking

Yeni Üye
İsim
Kaan
Firma
Daha fazla  
İsim
Kaan
Espresso Makinesi
La Cimbali M22
Değirmen
Cunill Tranquillo
Firma
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Konak
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Karşıyaka
Herkese merhabalar, Hinomaru Speciality Coffee minimalist bir düzene sahip olarak sizlere süreklilikten ziyade, yetişen alır mantığı ile Türkiye'de stokları çok bulunmayan veya ülkeye girişi olmamış nadir yüksek tadım skorlu çekirdekleri 50şer gramlık olacak şekilde satışını yapmaktadır. Antalya kahve festivalinde de standımiz olacak, tadım yapmak isteyenleri bekleriz. Online sipariş kanalımız da LİNK de yer almakta. Hepinize şimdiden keyifli yudumlar diliyorum.

Son düzenleme:
merhaba. yetişen alır, türkiyede stoğu az bulunan yada bulunmayan olarak nitelendirdiğiniz çekirdekleri 50 gr olarak satışa çıkardığınızı görünce biraz heyecan yaptım. ancak seçkinizin tamamı farklı firmalarda yer alıyor gibi geldi bana. belki benim cahilliğimdir kusura bakmayın belki aynı değildir ama sormak istedim.

merhaba. yetişen alır, türkiyede stoğu az bulunan yada bulunmayan olarak nitelendirdiğiniz çekirdekleri 50 gr olarak satışa çıkardığınızı görünce biraz heyecan yaptım. ancak seçkinizin tamamı farklı firmalarda yer alıyor gibi geldi bana. belki benim cahilliğimdir kusura bakmayın belki aynı değildir ama sormak istedim.
Merhaba :) daha önce başka firmalarda görmüş olmanız normaldir çünkü bende olanlar seri sonu diyebileceğimiz türdeki çekirdeklerden, hatta seçkide bir cekirdek inanılmaz beğenildi o sebeple devamına baktım fakat bulamadım. Bulan olursa ben de orda olacağım onun için. Yani TR sınırlarında dediğim gibi seri sonu olan çekirdekleri ufak ufak alıp kendi profillerimle kavuruyorum. Bir de esas bir çekirdek var zaten o tamamen benim icadım :)

oo hoşgeldin coffeerem ruhu, ‘post-process’inizden biraz bahsetmek ister misiniz?
Yani çok aman aman bir şey yok ama şu kadar diyebilirim, nemini neredeyse kaybetmiş bir Peru Perhusa çekirdeğini 56 saat çilek püresi ve Yıldız anason içinde fermente ederek ona yepyeni bir tat profili kazandırdım :) ismi de Black Pearl

Selamlar, yazdığınızdan anladığım kadarıyla bir yeşil çekirdek aldınız, kendiniz işleme tabi tuttunuz ve sonra da bu kahveyi kavurup, tadım skoru verdiniz; doğru mu anlıyorum?
Bu arada hayırlı olsun.

Selamlar, yazdığınızdan anladığım kadarıyla bir yeşil çekirdek aldınız, kendiniz işleme tabi tuttunuz ve sonra da bu kahveyi kavurup, tadım skoru verdiniz; doğru mu anlıyorum?
Bu arada hayırlı olsun.
Tadım skorunu kendi kendime vermedim elbette bununla ilgili bir cupping yaptık, daha sonra ben bazı kişilere de özel olarak gönderip tadım yaptırdım bu doğrultuda skor oluştu. Teşekkür ederim

Bu nitelikli kahve işi her hobide olduğu gibi uğraşanı derinleşmeye sürüklüyor. Neredeyse üreticinin eniştesinin donuna kadar bilmek ödenen rakamları, hobilerin doğasını, nitelikli kahvenin zaten bu detaylardan ibaret olduğunu düşünce hakkımız denilebilir. Kendi adıma artık bilmekten başka bir şey aramaz oldum. Doğrudan bir şeffaflık. Kahvenin kavurucuya yolculuğunu bilmek bile kahve yudumundan alınan keyfi arttırıyor.

Velhasılı kahveleriniz Türkiye'de bulunamayacak kahveler olmasa da olurdu, şeffaflığı bozan her şey nitelikli kahvenin haricindedir. İddia kusur değil, karşılayabildiğiniz sürece. Ki benim bile kahvelerinizi Türkiye'deki tedarikçilerde kolayca bulabiliyorum. Biz sizleri şeffaflığınız kadar tercih ediyoruz. Nitelikli kahveleri, temiz kavuruyoruz ve farklı olan bizim yorumumuz diyebilirdiniz. Bereket bir realitedir.

Tadım skorunu kendi kendime vermedim elbette bununla ilgili bir cupping yaptık, daha sonra ben bazı kişilere de özel olarak gönderip tadım yaptırdım bu doğrultuda skor oluştu. Teşekkür ederim
Evde duran mehmetefendi rio minas var; içine biraz portakal, az greyfurt doğrasam da size yollasam cuppingle bi 90 puan ateşleseniz hocam.

Hafta sonu hanımın arkadaşları gelecek benim nitelikliler heba olmasın 😂

Evde duran mehmetefendi rio minas var; içine biraz portakal, az greyfurt doğrasam da size yollasam cuppingle bi 90 puan ateşleseniz hocam.

Hafta sonu hanımın arkadaşları gelecek benim nitelikliler heba olmasın 😂
biz onu 10 sene önce denedik, en iyi baristalara da denettim yine aynı yine aynı. Rio Minas Rio Minastır.

Bu nitelikli kahve işi her hobide olduğu gibi uğraşanı derinleşmeye sürüklüyor. Neredeyse üreticinin eniştesinin donuna kadar bilmek ödenen rakamları, hobilerin doğasını, nitelikli kahvenin zaten bu detaylardan ibaret olduğunu düşünce hakkımız denilebilir. Kendi adıma artık bilmekten başka bir şey aramaz oldum. Doğrudan bir şeffaflık. Kahvenin kavurucuya yolculuğunu bilmek bile kahve yudumundan alınan keyfi arttırıyor.

Velhasılı kahveleriniz Türkiye'de bulunamayacak kahveler olmasa da olurdu, şeffaflığı bozan her şey nitelikli kahvenin haricindedir. İddia kusur değil, karşılayabildiğiniz sürece. Ki benim bile kahvelerinizi Türkiye'deki tedarikçilerde kolayca bulabiliyorum. Biz sizleri şeffaflığınız kadar tercih ediyoruz. Nitelikli kahveleri, temiz kavuruyoruz ve farklı olan bizim yorumumuz diyebilirdiniz. Bereket bir realitedir.

hocam linklerle paylaşmanız çok güzel gelin görün şu an stoklarda hiç birisi yok. her hafta her tedarikçiden liste alıyorum zaten. ayrıca yurtdışı bağlantılı tedarikçimiz de bulunuyor Hollanda'dan. Ayrıca zaten kavurum konusunda ülkede nadir bulunan bir kavrum yöntemini tercih ettiğim de doğrudur. Gelip yerinde veya alıp evinizde de deneyebilirsiniz.

Saygılar.

öncelikle hayırlı olsun.
arkadaşlar da sormuş ama ben net anlayamadım yanıtlarınızdan, siz şu kahveyi satış linki satıyorsunuz aslında, ama siz yeşil çekirdek olarak alıp kendiniz kavurduğunuz için başka yerde 250 gr.ı 420 tl olan kahvenin 50 gr. ını 250 tl olarak mı satıyorsunuz? aradaki fiyat farkının tek nedeni sizin kavurmanız mı?

öncelikle hayırlı olsun.
arkadaşlar da sormuş ama ben net anlayamadım yanıtlarınızdan, siz şu kahveyi satış linki satıyorsunuz aslında, ama siz yeşil çekirdek olarak alıp kendiniz kavurduğunuz için başka yerde 250 gr.ı 420 tl olan kahvenin 50 gr. ını 250 tl olarak mı satıyorsunuz? aradaki fiyat farkının tek nedeni sizin kavurmanız mı?
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ve ben fiyatları belirlerken aldığım yeşil çekirdeğin fiyatına vs maliyetlerine göre fiyat belirliyorum. Tek fark sadece benim kavurmam değil elbette. Benim aldığım kahvenin lotu daha yeni olduğu için fiyatı da ona göre verilmiştir ve cebimden çıkan paraya göre ben de maliyet belirliyorum.

Geri