• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Herkese merhaba,

artı+1

Yeni Üye
İsim
Brk
Daha fazla  
İsim
Brk
Selamlar arkadaşlar,

Forumdaki kahveye olan ilgiyi ve detayı görmek beni de bu siteye üye yaptı. Benim de haliyle okudukça kafamda sorular ve cevaplar bazen arttı bazen azaldı.

Evlilik arefesindeyim ve beyaz eşya alırken hediye olarak Beko CEP 6464X adında yarı otomatik bir makine aldım.-Tam otomatik makinelerin çok iyi işler çıkarmadığını ve temizliğinin zor olduğunu düşünerek ama işler öyle değilmiş gibi sanki-.

Siteyi kahve öğütücüsü tavsiyesi ararken buldum bazen cahil kalmak güzel diyorlar ya o hissiyata kapıldım :)

Arkadaşlar eşim ve ben elektronik değirmen istiyoruz fakat forumda sürekli bahsedilen makineler benim durumumda olan birisi için pek erişilebilir değil. El değirmeni de almak istemedim. Basit sıradan(kiwi, fakir, vs.) bir marka da alamıyorum okuduklarımdan ve sizlerden öğrendiklerimden sonra. Ne yapacağımı bilemedim :)

Ha bu arada eklemeden geçmeyeyim, yeni evleneceğim için ikinci el ürünlere sıcak bakamadım ne yazık ki

Hocam selamlar öncelikle evliliğiniz hayırlı olsun. Bütçenizi bilmiyorum ama eğer 10000 civarında geziyorsanız hem Türk Kahvesi hem espresso için arçelik tko önerebilirim. Ben kullanmadım fakat forumlarda hakkında yorumlar mevcut.

Teşekkür ederim hocam. Bütçe noktasında el değirmenleri cazip geliyor aslında. Fakat el değirmeniyle kim uğraşıcak diye eleştiri geldi :) Şimdilik pek bütçe ayıramayacağım gibi. 5bin kadar belki veya tko olabilir dediğiniz gibi. Bunun dışında hazır kahve öneriniz var mıdır? Ne kadar almalı hazır kahveyi. Çok mu hızlı bayatlıyor yoksa ekonomik mi değil

Bu tarz durumlarda değirmeniniz yoksa eğer acaba çok mu bayatlıyor sorusu aklınızda olacak hep. Bu yüzden her fincanınız size zehir olacak. En iyisi el değirmeni bile olsa başlarken bir değirmen sahibi olmak. Bunu uzun süreli bir yatırım olarak görmekte fayda var. O yüzden taksit imkanlarıyla arçeliği, 3000-4000 civarına 1zpresso q airı değerlendirebilirsiniz. Aceleye mahal yok uzun soluklu kullanacağınız ürünler sonuçta.

Kahve makinemde kapsül opsiyonu da varmış. Bu konuda bilginiz var mıdır peki? Kapsül kahve güzel oluyor mu hiç deneyimlemedim.

Bir de almışken iyi bir el değirmeni alabilirim dediğiniz gibi. Belki sonrasında tko da alınabilir. İyi bir el değirmeni seçmek ve bir yerden satın almak da zorlu bir süreç gibi. Akla ilk gelen sitelerde uçuk fiyatlara satılıyor :(

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Şu an Türkiye'de sıfır el değirmeni kıtlığı var. Dems coffeeye yazabilirsiniz stokları ne zaman yenileyecekleri hakkında bilgi alırsınız. Kapsül de içebilirsiniz bir süre ben hiç denemedim.

Geri