• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Henüz değirmenlenmeyenler için kampanya?

Sözen için bir ara aşağıdaki yazıyı yazmıştım. Belki fikir verir, yardımcı olur.
Yazınız çok değerli olmuş bilgilendirme açısından benimde ilk almaya karar verdiğimde araştırdığım bir değirmen ve yazılan yorumlar ve kullanıcı YouTube videolarında aynen aktardığınız doğrultuda sonuçlara ulaşılmış bu sebepten ötürü hario tercihinden bulunmama vesile olmuştu

Edit: Aldıktan ve araştırdıktan sonra Annanemlerde geçen hafta sözen değirmen evladiyelik olanlarda gördüm deneme fırsatımda oldu kahveyi dakikalarca çekmem gerekti 😂😂 ekleme yapayım kahveyi tüketme içme fırsatım olmadı çünkü değirmen aşırı derecede paslanmıştı sadece öğütün yaptım

Son düzenleme:
Bir indirim olursa pocket,cafflano vs. bandına çıkayım diye düşünmüştüm ama ben de böyle düşünerek sözen ya da hario alıcam.
Sözen düşünürseniz elimde az kullandığım bir sözen değirmen var. Alım-satım bölümünde ilanı mevcut

Böyle 2 ayda bir değirmen indirimi de hoş durmuyor gerçekten. Geçen sefer tam K-Plus alacaktım, ''2-3 gün daha bekleyelim'' denilmesine rağmen tez canlı biri aceleye getirttiği için erken alınmıştı, denk getirememiştim. Şimdi J-Max'a niyetlendim, yalvarıyorum Dems Coffee'den indirim istenecekse önce şu J-Max'ı getirsinler de öyle indirim isteyelim

jx pro için, Şubattaki indirimsiz fiyatı bir sonraki toplu alımın indirimli fiyatıyla aynıydı, indirim oranları aynı olmasına rağmen :)
bence türkiyede bir şey alacaksanız, en azından paramız değerini sabit tutabilecek ekonomik seviyeye gelene kadar, beklemeden alın.
imkanınız varsa ileride model yükseltmeyi düşündüğünüz eşyayı şimdi alın.

Sözen mi seramik mi derken çelik burr sınıfına çıkmaya karar verdim arkadaşlar, çevirme koluna hayran kalıp nano almaya karar vermiştim ama incelemek için gelbura showroomuna gittiğimde hakkaten çok küçük olduğunu gördüm. C2 içindeki plastik aksamlar biraz düşündürdü ve vazgeçtim, derken 1zpresso jx - timemore slim - timemore g1 arasında kaldım. Genel olarak V60 kullanıyorum, Türk Kahvesi için nadir de olsa kullansam güzel olur aslında ama şart değil. Sizce hangisi?

Son düzenleme:
Sözen mi seramik mi derken çelik burr sınıfına çıkmaya karar verdim arkadaşlar, çevirme koluna hayran kalıp nano almaya karar vermiştim ama incelemek için gelbura showroomuna gittiğimde hakkaten çok küçük olduğunu gördüm. C2 içindeki plastik aksamlar biraz düşündürdü ve vazgeçtim, derken 1zpresso jx - timemore slim - timemore g1 arasında kaldım galiba şu an. Genel olarak V60 kullanıyorum, Türk Kahvesi için nadir de olsa kullansam güzel olur aslında ama şart değil. Sizce hangisi? Bir de ufukta kampanya var mı acaba @NoDRaC hocam?
Suat Bey fuar da bir kampanya olabileceğinden bahsetmişti. Forumun fuar ile ilgili sayfasını takipte kalın derim

Sözen mi seramik mi derken çelik burr sınıfına çıkmaya karar verdim arkadaşlar, çevirme koluna hayran kalıp nano almaya karar vermiştim ama incelemek için gelbura showroomuna gittiğimde hakkaten çok küçük olduğunu gördüm. C2 içindeki plastik aksamlar biraz düşündürdü ve vazgeçtim, derken 1zpresso jx - timemore slim - timemore g1 arasında kaldım galiba şu an. Genel olarak V60 kullanıyorum, Türk Kahvesi için nadir de olsa kullansam güzel olur aslında ama şart değil. Sizce hangisi? Bir de ufukta kampanya var mı acaba @NoDRaC hocam?
Aliexpress'ten indirim zamanı C2 alabilirdiniz 400-450 civarı. Plastik-pirinç aksamları metal. Ya da gelbura'nın yeni getirdiği C2 Max var. Hem C2'den daha büyük kapasiteli hem de yine metal aksamlı. Kapasitesine 25 gram yazmışlar ama sanmıyorum. Normal C2 28-30 gram alabiliyorken C2 Max'ın en az 35 almasını beklerim. "kahvekulubunet" koduyla %5 indirimli gelir.

Dems Coffee’den Yavuz Bey ile J-Max hakkında görüştük. Bir aksilik olmazsa Ekim ortası gibi satışa sunacaklarmış. Bu değirmen özelinde Kahve Kulübü’ne özel bir indirim düşünüyorlar başlangıç için. Ancak genel bir indirim olur mu, bilemiyorum

Geri