• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç haziran ayı ikame toplu alım SONUÇ. COFFEE DEPARTMENT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Arkadaşlar ben kendi adıma bu ay yapılan toplu alım sürecinin biraz rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple indirim talep edeceğimiz ikinci bir firma belirleyelim ve eğer o firma içinde uygun olursa ikinci bir toplu alım indirim kodu oluşturulsun diyorum.

Bunun genel olarak seçilen firmaya ve bu şekilde oyunu kullanan kişilere saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Herkes kendisinin alımından sorumludur tabii ki. Ama seçilmiş bir kavurucu varken biz onu beğenmedik bir başkasını seçelim demenin gerçekten doğru olmadığını düşünüyorum.-Kulubün Toplu Alım Organizasyonları kapsamında-

Daha önce böyle durumlar yaşanmıştı biri de o zamanlar null cascavel verdesi girmişti. İndirim yoktu ama herkes ikame alım olarak yapmıştı bir diğeri ise ömer bey böyle bir istek karşısında alımın etik olmayacağını ama forumdan formu dolduran kişilere kod vereceğini açıklamıştı.

Arkadaşlar SAYGISIZLIK düşüncenize katılmıyorum. O zaman çıkacaktı alım ekibi yada null ayın 26'nda diyecekti "arkadaşlar önde gidiyoruz yada anketten biz çıkabiliriz ama biz zam yapıcaz yanlış anlaşılmasın" iş bitmiş sonra açıklama yapıyorlar bu saygısızlık olmuyor bizim önerimiz mi saygısızlık oluyor?

Zorla Null mü aldıracaksınız millete arkadaşlar :D Bu ay illa Null mü almak zorundayız yani? Benim kartı-adresi vereyim isterseniz siparişi de siz geçin istediğiniz kahvelerden :D

Şubat ayında 450 paketlik coffee nutz alımı yapmadık mı? Geçen yıl şu anki alım ekibinden biri sonuçtan memnun olmayıp biz başkasından alacağız diyerek whatsapp'ta toplu alım grubu açmadı mı? O zaman da saygısızlık mıydı?

İlginç geliyor bana bu laflar.

Ek olarak belirteyim her ay herkesi memnun edemeyiz, grafikte %10 üzeri alan kavurucular da var, herkes çıkar o zaman bu alım bana olmadı tekrar alım yapalım.
Olay benim istediğim olmadı değil yanlış yorumluyorsun. Tabii ki benim tercihim gelecek diye bişey yok. Ama sonuç belli olduktan sonra ZAM OLMAZZZZZ.....

Benim saygısızlık lafım "ayrı bir toplu alım" ben indirim yakalarım illaki bu coffeenutz olur, hopi paper olur, o olur bu olur, nasil spada almadiysam bu ay da null almam ama seçime saygım var.
Halil bey seçime saygım yok anlamında tek bir kelime yada kasıtım olmadı ki. Bence uzatmayalım. Siz bu konu altına bir firma belirtmek zorunda değilsiniz. İsteyenşler varsa belirtsin. Olursa olur olmazsa olmaz.

Zorla Null mü aldıracaksınız millete arkadaşlar :D Bu ay illa Null mü almak zorundayız yani? Benim kartı-adresi vereyim isterseniz siparişi de siz geçin istediğiniz kahvelerden :D

Şubat ayında 450 paketlik coffee nutz alımı yapmadık mı? Geçen yıl şu anki alım ekibinden biri sonuçtan memnun olmayıp biz başkasından alacağız diyerek whatsapp'ta toplu alım grubu açmadı mı? O zaman da saygısızlık mıydı?

İlginç geliyor bana bu laflar.
Null aldırmıyorum. Aksine herkesin alımı kendinedir diye de ekledim. Ben sadece ayrı bir toplu alım başlığına karşıyım. Yoksa Halil Bey'in dediği gibi indirip kovalamak tüketicinin hakkıdır.

Grup konusunda da yanlış bilmiyorsam Ömer Bey'in tutumunu da ilettim. Ticaret ve Etik arasında etik benim için doğru bir tercih. Kimseyi engellemiyorum. Fikrimi söylüyorum.

@volcano Ben kimseye kötü anlamda bir sey demiyorum yanlış anlaşılmasın, bende rahatsız oldum bu durumdan toplu alım amacına yönelik bence değil, bindirim-indirim olarak görüyorum bunu. Konuşulmuş edilmiş toplu alım ekibi bir karara varmış, keşke sorulsaymış ama olmamış neyse artık, çünkü bazı oy verenler pisman oldu onu gördük. Ben bu alımda almayarak tepkimi gösteriyorum, indirimler bitmez, güzel kavurucular var, zaman çok, kimseye mecbur değiliz.

Null aldırmıyorum. Aksine herkesin alımı kendinedir diye de ekledim. Ben sadece ayrı bir toplu alım başlığına karşıyım. Yoksa Halil Bey'in dediği gibi indirip kovalamak tüketicinin hakkıdır.

Grup konusunda da yanlış bilmiyorsam Ömer Bey'in tutumunu da ilettim. Ticaret ve Etik arasında etik benim için doğru bir tercih. Kimseyi engellemiyorum. Fikrimi söylüyorum.
ETİK=Kazandım madem zam yapıyım?????😄

Bir önceki benzer durumda alternatif bir toplu alımın ben de yanlış olduğunu düşünmüştüm. Hatta Ömer Bey'in yaklaşımını da çok takdir etmiştim.
Ancak son anda gelen zamdan ("güncelleme") ziyade, asıl mesele bu pek de kulübe özel toplu alım gibi olmamış sanki.
Standart bir zam sonrası "indirim"ine biz de rasgele denk gelmişiz gibi.

1654031742959.png

Yapılan fiyat değişikliğinin,sonuç açıklamasındaki tripli maddelerin müşteri/tüketici ne derseniz yani bizlere büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Ayrıca indirim kararının sitelerinin anasayfasından paylaşılmasını da foruma saygısızlık olarak görüyorum.Tüm bunlara tepkisiz kalınmaması gerekiyor bence.İkame alım yapılmasının oylanmasını ve olası firma değişikliği kararını destekliyorum.

Bir önceki benzer durumda alternatif bir toplu alımın ben de yanlış olduğunu düşünmüştüm. Hatta Ömer Bey'in yaklaşımını da çok takdir etmiştim.
Ancak son anda gelen zamdan ("güncelleme") ziyade, asıl mesele bu pek de kulübe özel toplu alım gibi olmamış sanki.

Ekli dosyayı görüntüle 20574
Aaaaa....ben bunu görmedim😀 ya ben artık hiç bişey demiyorum. Adamlar resmen....neyse oy verenlere saygımdan susuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 20574
Bunu da ilk defa görmüyorum. Daha önce böyle bir tasarım yapılmıştı. Bunu pr olarak çalışmak mantıksız gelmiyor.

Neyse iyi forumlar :)

Arkadaşlar bu ayki firmayı artık tartışmayalım tartışılacak bi yanı kalmadı. Lütfen herkes yarın gece 12 ye kadar herkes sadece oy verdiği firmayı belirtsin. Ben sayıyım hangi firma çıkarsa arayıp konuşalım.

Geri