Bir çok başarısı olan ve Dünya demleme ve kavurma 8.liği olan kişi için söylemeniz tuhaf olmuşYıllık Niji seçilmesine hoşgeldiniz, bence Türkiyenin en abartılan kavurucusu. Spada'dan bile büyük hayal kırıklığı. ilk defa bir ayın kavurucusunu pas geçecem.
Yok artık daha nelerYıllık Niji seçilmesine hoşgeldiniz, bence Türkiyenin en abartılan kavurucusu. Spada'dan bile büyük hayal kırıklığı. ilk defa bir ayın kavurucusunu pas geçecem.
Ben şahsen Niji markasını çok seviyorum damak tadı tabiki herkese uymayabilir, sizin izin önerebileceğiniz kahve kavurucularını da denemek isterim. Spada konusuna ben de katılıyorum ne zaman toplu alımda alım yapsam her zaman normal zamanda aldığım kahvelerinden çok daha kötü geliyorlar kömür içiyoruz cidden.Yıllık Niji seçilmesine hoşgeldiniz, bence Türkiyenin en abartılan kavurucusu. Spada'dan bile büyük hayal kırıklığı. ilk defa bir ayın kavurucusunu pas geçecem.
Amsterdam'da Rum Baba coffee roasters'ı mutlaka deneyin. Geçen yıl bir paket Colombia Jhoan Vergara almıştım. O kahvenin tadı hala damağımda.Uzun zamandır Kawa yeni adı ile Tanat ve Coffee Circular'dan aldığım kahveler ile idare ediyordum Temmuz'a kadar seyahat yok kahvelerim tükendi.Takip ettiğim kadarıyla Niji öne çıkıyor Niji diyorum. Ek olarakta Hollanda'da önereceğiniz bir kahve kavurucusu varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.
Baktım kalmamış ama gittiğimde mutlaka uğrayacağımAmsterdam'da Rum Baba coffee roasters'ı mutlaka deneyin. Geçen yıl bir paket Colombia Jhoan Vergara almıştım. O kahvenin tadı hala damağımda.
Yarın.Kampanya detayları ne zaman gelir ?
Amsterdam / Friedhats e de vaktiniz olursa uğrayınUzun zamandır Kawa yeni adı ile Tanat ve Coffee Circular'dan aldığım kahveler ile idare ediyordum Temmuz'a kadar seyahat yok kahvelerim tükendi.Takip ettiğim kadarıyla Niji öne çıkıyor Niji diyorum. Ek olarakta Hollanda'da önereceğiniz bir kahve kavurucusu varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.
Buna ek olarak Dak Coffee ye de uğrayın Amsterdam da kahveleri çok güzeldi.Amsterdam / Friedhats e de vaktiniz olursa uğrayın