Selamlar efendim hemen ilgileniyorumselamlar, 10427 nolu siparişimle ilgili <siparişiniz onaylandı> maili dışında herhangi bir mail, sms gelmedi. bugün de herhangi bir bilgilendirme olmayınca merak ettim doğrusu, kontrol edebilir misiniz acaba? @Alireza Razzaghzadeh
Efendim Colombia Planadas , Colombia Cauca , Brasil Pedra Redonda ve Colombia Huila Anaerobic güzel gider…@Alireza Razzaghzadeh merhaba. artık havaalar ısındı. cold brew de kullanabileceğim gövdeli, klasik güzel sonuç veren f/p öneriniz hangi çekirdek olur acaba?
Medium to Dark kavrumumuz mevcut , Full Otomatik Makine harmanını tercih edebilirsinizEspresso için en koyu kavurumunuz hangisi? Daha doğrusu dark bir kavurum var mı?
Selamlar , şimdiden afiyet olsun .merhaba 10552 numaralı siparişimde 2 adet Ethiopia Yirgacheffe Shale vardı ancak kutudan 1 tane çıktı. @Alireza Razzaghzadeh
selamlar , 10 gün olacak degassing süresi … şimdiden afiyet olsun .Selamlar, Haruki espresso serisinin kavurma profili nedir? Ne kadar degassing süresi veriyorsunuz? Sitede göremedim, reçete vardı sadece.![]()
teşekkür ederim.Selamlar , şimdiden afiyet olsun .
Biraz önce kargoladım️