• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar sipariş mailleri gereksiz kutusuna düşüyor kontrol edin. Benim siparis takip mailim oraya düşmüştü.

Kalita filtre kullanan dostlarımız için küçük bir haberimiz var.
Kalita Wave filtreler (155 ve 185 boyutları) web sitemize eklenmiştir. Özellikle Orea, Kalita Wave ve benzeri flat-bottom demleyiciler kullananlar için artık stoklarımızda mevcut.
İhtiyacı olan arkadaşlar göz atabilir. 🙌🏻
Keyifli demlemeler! ☕️

10483 numaralı siparişle katıldım, şimdiden elinize sağlık.

Herkese selamlar ,

Kısa bir güncelleme paylaşmak istedim.

Şu an sınırlı stokla devam eden kahvelerimiz:

• Colombia Finca Alta Garcia – 16 paket
• Peru La Chirimoya – 10 paket
•Colombia Granja Paraiso 92 – 4 paket

Kahveleriniz elinize ulaşmadan önce Niji Coffee Co. YouTube kanalındaki reçetelere göz atmayı unutmayın. Dün yeni bir video yükledik. Lerida için hazırladığımız reçete Gökhan Bey ve benim ortak çalışmamızla hazırlandı ve şu an yayında.

Ayrıca seçkide yer alan diğer kahvelerde şu an için bir stok sorunumuz bulunmuyor.

Tekrar teşekkür ederim.
Herkese keyifli demlemeler ☕️🙏🏻

#10537 ile Antep’ten Antep’e sipariş verdim. 🥲

Niji kavurduğu kahvelerle şaşırtmaya devam ediyor...Özellikle finca alta garciayı çok beğendim daha önce içtiğim 90+ bir kahveyi hatırlattı bana çok tatlı ve çok çiçeksi bir kahve iki farklı anaerobik kahve aldım,alıştığımız fermente fermente tatları olan kahveler gibi değiller çok temiz meyvemsi karakterlere sahipler proccessler ve kavurma çok temiz yapılmış bunlar dışında da nijinin tüm kahvelerini zaten denedim hiçbir kahvesinde bu olmamış, koyu olmuş, açık olmuş diyemedim.Teşekkürler Niji ❤️

@Alireza Razzaghzadeh merhaba. artık havaalar ısındı. cold brew de kullanabileceğim gövdeli, klasik güzel sonuç veren f/p öneriniz hangi çekirdek olur acaba?
Efendim Colombia Planadas , Colombia Cauca , Brasil Pedra Redonda ve Colombia Huila Anaerobic güzel gider…
Daha çiçeksi hafifi sonuçlar ise Ethiopia Shale öneririm 🙌

Arkadaşlar merhaba,
Bu ayki kahve deneyimimizi interaktif bir etkinliğe dönüştürmek için ufak bir anket hazırladık. (Detayları deneyim başlığında bulacaksınız).
Bu kısa form sayesinde hep beraber Kahve Kulübü'nün "Ortak Damak Haritasını" çıkaracağız. Kendi damak zevkinizin toplulukla ne kadar örtüştüğünü görmek eminim hepimiz için keyifli bir deneyim olacak. Destekleriniz ve katılımınız için çok teşekkürler, şimdiden afiyet olsun!

Selamlar, Haruki espresso serisinin kavurma profili nedir? Ne kadar degassing süresi veriyorsunuz? Sitede göremedim, reçete vardı sadece. 🙂
selamlar , 10 gün olacak degassing süresi … şimdiden afiyet olsun .

Alireza bey, Burundi rumanda 7 Haziran kavrum. Bu kahve için degass süresi nedir. Bir de 1 kilo haruki espresso almıştım. Bu her iki kahve için hangi su markasini önerirsiniz. Cevaplarsanız sevinirim.

Geri