• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahveler geldi başlasın denemeler 🥳
Sitede alo Village icin cmd 30klik ve 10 gram olcu verilmis ogutum baya büyük geldi dozaj da az yanlışlık yok değil mi @Alireza Razzaghzadeh
Kontrol ettim, biraz önce demledim .
reçete doğru ✅ 😊 Öğütüm özellikle çiçeksi profilin parlaması için biraz iri tutuldu. Sonuç gerçekten çok çiçeksi bir fincan veriyor — şimdiden afiyet olsun! 🌸

Merhaba @Alireza Razzaghzadeh ,

Biten kahve stoklar yenilenecek mi?
Selamlar efendim , hayır stokları tamamen bitti ama 3 yeni kahvemiz muhtemelen yarın satışa çıkacak:

Ethiopia Uraga
Ethiopia Halo Beritti
Burundi Businde

Biraz önce profillemeleri biri ve tadımları yaptım !

Her birisi tamamen farklı bir tat profiline sahip ve karakteristik … en kısa zamanda tadım notalarını paylaşırım .

Sevgiler

Americano tüketimine uygun çekirdek tavsiyesi alabilir miyim ?
Selamlar ,
Brasil Fazenda Santa Terzinha benim favorim americano için !
Diğer arkadaşlar muhtemelen bugün ve yarın kahveleri denemiş olur , onların yorumlarını da alırız .
Sevgiler

Merhaba @Alireza Razzaghzadeh
Sipariş numarası: 13811 ile alıma katıldım.
Müşteri yorumlarına deger verdiğiniz için yazmak istedim.
Shop sayfasında ürünleri filtreleyebilsek daha kolay bir alışveriş görüntüsü olabilir. Örneğin fiyata, ülkeye, espresso ve filtreye göre gibi.
Birde sitede eski adreslerimi sileceğim kullanıcı sayfası göremedim. Belki vardır, telefondan görememiş olabilirim.
Merhaba! 🙏🏼
Geri bildiriminiz bizim için gerçekten çok değerli.

Filtreleme konusu tamamen haklısınız, alışveriş deneyimini kolaylaştıracak bu detay üzerine mutlaka çalışacağız. Kullanıcı paneliyle ilgili de ek bir kontrol sağlayıp, mobilde görünürlüğünü iyileştireceğiz.

Desteğiniz için çok teşekkürler, iyi ki varsınız! 💚

Selamlar, acaba kahveler için siteye demleme reçeteleri eklemeyi düşünüyor musunuz? Belki chatgpt'ye tarif önerisi de eklettirebilirsiniz :D

Selamlar, acaba kahveler için siteye demleme reçeteleri eklemeyi düşünüyor musunuz? Belki chatgpt'ye tarif önerisi de eklettirebilirsiniz :D
Merhaba,
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz 🙏
Sadece bir şey belirtmek isterim: Sitemizdeki tüm kahve reçeteleri ben hazırlıyorum . Bu toplu alım dönemine özel olarak da, 2025 Türkiye demleme şampiyonu Gökhan Selamet ile birlikte 3 yeni kahvemize özel reçete hazırladık.

Dolayısıyla reçetelerimiz hazır içeriklerle değil, gerçek deneyim ve özenle oluşturuluyor. Bizim için bu süreç çok değerli ve özgün bir parça. İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.

Hangi kahvelerde reçete yazılmamış belirtirseniz hemen kontrol ederim .

Merhaba,
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz 🙏
Sadece bir şey belirtmek isterim: Sitemizdeki tüm kahve reçeteleri ben hazırlıyorum . Bu toplu alım dönemine özel olarak da, 2025 Türkiye demleme şampiyonu Gökhan Selamet ile birlikte 3 yeni kahvemize özel reçete hazırladık.

Dolayısıyla reçetelerimiz hazır içeriklerle değil, gerçek deneyim ve özenle oluşturuluyor. Bizim için bu süreç çok değerli ve özgün bir parça. İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.

Hangi kahvelerde reçete yazılmamış belirtirseniz hemen kontrol ederim .
Yanıtınız ve ilginiz için sağ olun hocam. Kahve açıklamalarını chatgpt ile yaptığınızı gördüğümden olmayan reçeteleri de kontrol ederek öyle ekleyebilirsiniz diye düşündüm (hiç olmamasından iyidir diye)

Reçetesi olmayan kahveler:

Bir de bu konudan bağımsız olarak sitenizde siparişlerimizi nasıl görebiliriz ben bulamadım.

espresso seçkilerimizde reçete sunamıyoruz .
Indonesia Flores için birazdan güncelleme yapacağız.
Sipariş numaranızı bana özelden iletirseniz sevinirim 🙏🏻

Selamlar, benim paketin biri başkasına gitmiş olabilir mi :) iki paket colombia cauca gelmiş

Merhaba gramaj konusuna ben de katılıyorum. Denemek için aldığım bir ürünü yarım kilo, 1 kilo almak biraz mantıksız geliyor. Alınan ürün bir de damağa hiç uymuyorsa tamamen boşa harcama oluyor.

Ayrıca Full Automatic Makineye Özel Blend bu ürünün içeriğindeki çekirdekler ve oranları belli mi?

Bir de bu blendi alan bulunuyorsa görsel paylaşımı yapabilir mi?

merhaba blend olanı alıp ulaşan varsa yorumlayabilir mi?

13857 sipariş numarası ile alıma katildim .
Tk blend en çok merak ettiğim

Merhaba,

Türk Kahvesi - Kevser Atmaca seçkisi için reçete var mı? Oran özellikle.

8 gün degass yetiyor diye tahmin ediyorum, özellikle Türk kahvesi için.

IMG_3602.jpegSelamlar bu dört kahveyle alima katıldım, degas ve demleme önerilerini paylaşabilirseniz çok memnun olurum🙏🏻

Selamlar efendim , hayır stokları tamamen bitti ama 3 yeni kahvemiz muhtemelen yarın satışa çıkacak:

Ethiopia Uraga
Ethiopia Halo Beritti
Burundi Businde

Biraz önce profillemeleri biri ve tadımları yaptım !

Her birisi tamamen farklı bir tat profiline sahip ve karakteristik … en kısa zamanda tadım notalarını paylaşırım .

Sevgiler
Merhabalar, bu kahveler ne zaman satışa çıkar. Sitede halen tükenmiş görünüyor.

Geri