• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Haziran 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam da dün şu listeyi oluşturmuştum

Ekli dosyayı görüntüle 20411

Gera geisha'nın tadı hala damağımda,
Anaerobic burundi daha önce hiç denememiştim
Colombia pink bourbon da ilgi çekici geliyor
Bir de belki denerim dediğim peru timbuyacu vista hermosa var.

Null seçilmese de vericem bu siparişi, ama seçilirse daha nicelerini denemek istiyorum :)
Benim de null sepetim hazır😂

Worka uğruna null +1

Null coffee +1
Şimdi o çok sevdiğim kahvesinin adını söylemek istemiyorum zira tükenmesinden korkuyorum :D
Bir çok kavurucudan oldukça farklı bir seçkisi var ve kavrumlarını oldukça başarılı/dengeli buluyorum.

Tam da dün şu listeyi oluşturmuştum

Ekli dosyayı görüntüle 20411

Gera geisha'nın tadı hala damağımda,
Anaerobic burundi daha önce hiç denememiştim
Colombia pink bourbon da ilgi çekici geliyor
Bir de belki denerim dediğim peru timbuyacu vista hermosa var.

Null seçilmese de vericem bu siparişi, ama seçilirse daha nicelerini denemek istiyorum :)
Null kahveleri aynı fiyatla Hipicon'da da satışta bu arada. 4 pakete tamamlamak zorunda olmadan HOSGELDIN10 kodu ile %10 indirimli sipariş verebilirsiniz.

Hala keramosu bulunduğu için kernel dedim

Neredeyse listedeki tüm kavurucuları inceledim, seçkilerindeki çeşitlilik ve deneme paketiyle en mantıklısı Paper gibi geldi. Kim çıkarsa şimdiden hayırlısı olsun :)

null dedik bakalım hayırlısı. Bir de yeni bir kahve gelecek söylentisi var emin değilim. Kolombiya deniyor ama kesin bilgi değil.

Coffee Department + 1

Geri