• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Haziran 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

Bilmem hatırlayanlar var mıdır yada izlemiş olanlar,Kemal Sunal derki,zama zam,zamınızada zam.

Bu ay eğer %40-%50 aralığında bir indirim gelmez ise alternatif bir tadım etkinliği düşünmek lazım sanırım ki zam yapan arkadaşın seçileceği belli gibi bir şey,bizlerede alternatif araştırmak düşüyor.

null'u özledik. zamanında çok iyi ama çok pahalı diye yeriyorduk şimdi herkes pahalı ama null kadar iyi değil.

null'u özledik. zamanında çok iyi ama çok pahalı diye yeriyorduk şimdi herkes pahalı ama null kadar iyi değil.

Selamlar @baddrip

Eğer senin için barem null ise bir diyeceğim ki değil ise de diyeceğim hiç bir şey olamaz,hür irade hür seçim.

Selamlar,

Bilmem hatırlayanlar var mıdır yada izlemiş olanlar,Kemal Sunal derki,zama zam,zamınızada zam.

Bu ay eğer %40-%50 aralığında bir indirim gelmez ise alternatif bir tadım etkinliği düşünmek lazım sanırım ki zam yapan arkadaşın seçileceği belli gibi bir şey,bizlerede alternatif araştırmak düşüyor.
Aynı şeyi ben de bekliyorum, eğer null seçilirse eski fiyatlarının altında bir fiyat olmalı ki alayım. Varsayımsal konuşuyorum; eğer null seçildiyse, bunu zam yaptıkları günden daha önce biliyor olmaları lazımdı. Bu işi kk için 1 hafta daha ertelemelerini beklerdim, ki bence şık olan da bu olurdu. Tabi dediğim gibi bu null seçildiyse. Yok, başkasıysa diyecek laf yok.

Alternatif olarak ultra Haziran ortasında çok iddialı çekirdekler getireceğiz diyordu onu bekliyorum ben. Bir de belki Preon sürprizi.

Selamlar,

Bu ay eğer %40-%50 aralığında bir indirim gelmez ise alternatif bir tadım etkinliği düşünmek lazım sanırım ki zam yapan arkadaşın seçileceği belli gibi bir şey,bizlerede alternatif araştırmak düşüyor
hay klavyene sağlık. bunu null'un konusunda yazdım ama yazmaz olaydım herkes aşırı taraftar tutar gibi kavurmacı tutar olmuş. bu yapılan hiç doğru değil anket 27'de kapanıyor ve o tarihte sanırım zam yapıyorlar. eğer çıkarsa ve %35 altında yapacağı bir indirim olursa kesinlikle pas geçmeyi düşünüyorum.

Bence bu durumda ankette 2. çıkana gidilebilir. Seçildiklerinden haberdar olduklarında zam yapmışlarsa bu kabul edilebilir birşey değil bence. Yok yine de Null ile devam edilecekse ben de katılmam alıma bu ay.

Bence bu durumda ankette 2. çıkana gidilebilir. Seçildiklerinden haberdar olduklarında zam yapmışlarsa bu kabul edilebilir birşey değil bence. Yok yine de Null ile devam edilecekse ben de katılmam alıma bu ay.
Şu da olabilir farklı bir açıdan düşünmek gerekirse fiyatlara zam yapcaklardı beklediler aylık alımı, baktılar çıkmadılar zam getirdiler.

Null'ı çok severim naçizane görüşüm ülkenin en iyi kavurucularından olduğu yönünde ama umarım zam haberlerinden sonra en azından bu ay çıkmaz. Malumun ilamı şayet çıkarsa toplu tadım olmayacak😕

Null'ı çok severim naçizane görüşüm ülkenin en iyi kavurucularından olduğu yönünde ama umarım zam haberlerinden sonra en azından bu ay çıkmaz. Malum şayet çıkarsa toplu tadım olmayacak😕

Selamlar,

Net olarak söylemek istediğim budur,toplu tadımdan çıkıp herhangi bir dönemde yapılan indirime dönüşecek.

En son yazacağımı baştan yazayım, Null'un ne taraftarıyım, ne fanı. Sadece yerli kavuruculardan beğendiklerim arasında(coffeenutz, preon, cleancup gibi). Ankette oyumu verdiğimi yazmıştım zaten, ama çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı için Hipicon üzerinden sipariş verdim ve şu anda keyifle tüketiyorum.

Daha önceki toplu alım dönemlerinde ay içerisinde zam yapıldığı olmuştu. Doğrudur yanlıştır herkes kendi değerlendirmesini yapabilir. Null en son ne zaman zam yapmıştı bilmiyorum. Kazanıp kazanmadığını da bilmiyoruz. Alternatif organizasyonlar her zaman yapılabilir pek tabii ki, hatta hoşuma giden kavurucu ve indirim oranları yakalanırsa ben de katılabilirim. Tüm bunlar mümkün. Yeter ki her konuda kutuplaşmışken kavurucu konusunda da kutuplaşmayalım, gerisi çözülür. :coffee:

En son yazacağımı baştan yazayım, Null'un ne taraftarıyım, ne fanı. Sadece yerli kavuruculardan beğendiklerim arasında(coffeenutz, preon, cleancup gibi). Ankette oyumu verdiğimi yazmıştım zaten, ama çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı için Hipicon üzerinden sipariş verdim ve şu anda keyifle tüketiyorum.

Daha önceki toplu alım dönemlerinde ay içerisinde zam yapıldığı olmuştu. Doğrudur yanlıştır herkes kendi değerlendirmesini yapabilir. Null en son ne zaman zam yapmıştı bilmiyorum. Kazanıp kazanmadığını da bilmiyoruz. Alternatif organizasyonlar her zaman yapılabilir pek tabii ki, hatta hoşuma giden kavurucu ve indirim oranları yakalanırsa ben de katılabilirim. Tüm bunlar mümkün. Yeter ki her konuda kutuplaşmışken kavurucu konusunda da kutuplaşmayalım, gerisi çözülür. :coffee:

Selamlar @Go_Master

Şahsi düşüncelerimde tamamen yapılan zamlara dair,ankette at başı gibi görülen null olduğu için adı geçti.

Yarın açıklanacak sonuçlara alternatif alım düşünebiliriz.

Geri