• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Havanda Kahve Dövmek

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Bu sabah, siparişi çekilmiş vermeme(ya da öyle hatırlamama) rağmen çekirdek halinde geldiğini farkettim. E değirmenim yok ve ben heyecanlı bir adamım, bekleyemem öyle. Çıkardım havanı, orada çekirdekleri dövmeye başladım. French Press'e yaptığım için ince olmasına gerek yoktu zaten. Fakat size bir soru; havanda kahve dövülür mü? Kahve bundan bir şey kaybeder mi? Tabi Kemeraltı kahvecilerinin dövdüğünü görüyoruz ama benim sorum nitelikli kahveler için.

Not: Hepsini dövmedim, 18gr dövdüm.:)

Kahve taneciklerinin boyutu birbirinden çok bağımsız büyüklü küçüklü olacağı için pek iyi bir fincan elde edeceğinizi düşünmüyorum

Eh en nihayetin de dibek o şekil de makbuldur

Geri