• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Hario Switch 200ml

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaztekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
1000

aaztekk

Barista
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
Değirmen
Comandante c40 mk4
Ekipmanlar
Mokapot V60
İstanbuldayım elden olursa daha iyi olur.

Sitedeki hario ürünlerinde hep marka olarak hario başlığı kullanmışlar ama bu üründe kullanılmamış ve fotoğraflar amazon ilanı ile aynı gibi inşallah epimox marka göndermezler.

Whatsapp hattı cevabı. Linkte Hario olarak yazıyor arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• IMG_7912.png
    IMG_7912.png
    301.3 KB · Görüntüleme: 92
Sitedeki hario ürünlerinde hep marka olarak hario başlığı kullanmışlar ama bu üründe kullanılmamış ve fotoğraflar amazon ilanı ile aynı gibi inşallah epimox marka göndermezler.

ben de bunu fark edip whatsapptan sormuştum, bana da orijinal dediler ama bir aksilik çıkmasın diye buraya temkinli attım linki :)

ben almadım, alanlar memnun kalır umarım.

ben de bunu fark edip whatsapptan sormuştum, bana da orijinal dediler ama bir aksilik çıkmasın diye buraya temkinli attım linki :)

ben almadım, alanlar memnun kalır umarım.

Ben de almayı düşünüyordum kararsız kaldım orijinalliği konusunda stok kalmamış :) 1700 civarına Mugen Switch alayım diyorum yerine. 2000 veya üstünde vermek istemiyorum.

Teşekkürler bu sayfayı görmüştüm hocam ama 1900 TL bu da pek bir farkı yok. Sanal 1450'ye satınca birden Switch'in değeri gözümde 1500-1600'lere indi :LOL:

Peki sizce 1900'e standart Switch mi? 1690'a Mugen Switch mi? Bu arada her ikisinin de Switch mekanizması birebir aynı sadece üstündeki dripperlar farklı. Standart olanda standart cam dripper var Hario'nun. Mugen olanda ise plastik Hario Mugen dripper.

Teşekkürler bu sayfayı görmüştüm hocam ama 1900 TL bu da pek bir farkı yok. Sanal 1450'ye satınca birden Switch'in değeri gözümde 1500-1600'lere indi :LOL:

Peki sizce 1900'e standart Switch mi? 1690'a Mugen Switch mi? Bu arada her ikisinin de Switch mekanizması birebir aynı sadece üstündeki dripperlar farklı. Standart olanda standart cam dripper var Hario'nun. Mugen olanda ise plastik Hario Mugen dripper.
Bende cam yoktu cam olsun dedim daha estetik mugen olmasada olur 🙂

Ekli dosyalar

• IMG_7513.jpeg
    IMG_7513.jpeg
    77.8 KB · Görüntüleme: 55
Ben
Hocam bu nasıl bir iş? Bir de soranlara Hario demişler kaç kez?
Ben de anlamadım şüphelendim ama whatsapptan öyle söylenince bir güvenle aldım ama güvenmemek lazım mış kahve satan yerde olsalar durum böyle ne yazık ki

Geri