Hario muymuş acaba hocam dripperGerçekten çok uygun duruyor teşekkür ederim
Teyit edildi orijinal HarioHario muymuş acaba hocam dripper
ben de bunu fark edip whatsapptan sormuştum, bana da orijinal dediler ama bir aksilik çıkmasın diye buraya temkinli attım linkiSitedeki hario ürünlerinde hep marka olarak hario başlığı kullanmışlar ama bu üründe kullanılmamış ve fotoğraflar amazon ilanı ile aynı gibi inşallah epimox marka göndermezler.
Yükleniyor...
amzn.eu
ben de bunu fark edip whatsapptan sormuştum, bana da orijinal dediler ama bir aksilik çıkmasın diye buraya temkinli attım linki
ben almadım, alanlar memnun kalır umarım.
Ben de almayı düşünüyordum kararsız kaldım orijinalliği konusunda stok kalmamış1700 civarına Mugen Switch alayım diyorum yerine. 2000 veya üstünde vermek istemiyorum.
Yükleniyor...
kahvebi.com
Bende cam yoktu cam olsun dedim daha estetik mugen olmasada olurTeşekkürler bu sayfayı görmüştüm hocam ama 1900 TL bu da pek bir farkı yok. Sanal 1450'ye satınca birden Switch'in değeri gözümde 1500-1600'lere indi
Peki sizce 1900'e standart Switch mi? 1690'a Mugen Switch mi? Bu arada her ikisinin de Switch mekanizması birebir aynı sadece üstündeki dripperlar farklı. Standart olanda standart cam dripper var Hario'nun. Mugen olanda ise plastik Hario Mugen dripper.
Whatsapp hattı cevabı. Linkte Hario olarak yazıyor arkadaşlar.
Merhaba bende bir heyecan ile alanlardanım Maalesef ki epinox muşben de bunu fark edip whatsapptan sormuştum, bana da orijinal dediler ama bir aksilik çıkmasın diye buraya temkinli attım linki
ben almadım, alanlar memnun kalır umarım.
Ben kahvebi.com üzerinden almıştım bilgilendirme geçmemişim, üzücü olmuş epinox olması.Merhaba bende bir heyecan ile alanlardanım Maalesef ki epinox muş
Merhaba bende bir heyecan ile alanlardanım Maalesef ki epinox muş
Ben de anlamadım şüphelendim ama whatsapptan öyle söylenince bir güvenle aldım ama güvenmemek lazım mış kahve satan yerde olsalar durum böyle ne yazık kiHocam bu nasıl bir iş? Bir de soranlara Hario demişler kaç kez?
Merhaba bende bir heyecan ile alanlardanım Maalesef ki epinox muş
Üzüldüm yanlış yönlendirme yapmışlar iade edin bence.
Evet iade etmek en mantıklısı, normalde 800 TL'ye satılıyor Epinox markalı olan:
Yükleniyor...
www.akakce.com