• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi tartı alınmalı

Tartıda hassasiyet kadar doğru ölçümde dikkate alınmalı. Tartının 4 köşe ve ortadan tartımları aynı sonuçları vermeli

Ben ilk amazondan hassas terazi almıştım cep boy sonradan filtreye geçince sınırları yetmedi Tchibonun hassas terazisini aldım çok memnunum güzel ölçüm yapıyor. Oynama vs yapmıyor hızlı sabitleniyor ölçüm

Bu hassas tartıyı kullanıyorum gayet güzel almak isteyen arkadaşlar için resmini paylaşmak istedim.IMG_2549.jpeg

Ben 1-2 aydır vestel'in hassas tartısını kullanıyorum çok memnunum. Fiyatına göre hassasiyet ve gecikme bakımından gayet yeterli geliyor bana. Daha önce piyasada çokça satılan uygun fiyatlı hassas tartı modellerinden birini kullanmıştım sanırım epinox'tu marka, 2 sene kadar iş görmüştü gayet fakat vestel'in hassas tartısı hassasiyet ve gecikme bakımından daha başarılı. 1500 lira gibi bir fiyata almıştım ben, bu fiyata göre pişman etmeyeceğini düşünüyorum, ithal ürünlerlerle arasında 4-5 kat fiyat farkı var neredeyse.

Ama suyu dökmeye başladığınızda zamanı otomatik başlatma özelliği kullanışsız çünkü suyu dökmeyi kestiğinizde saat de duruyor, halbuki devam etmesi lazım bana göre. V60 ile demleme yaparken yine klasik elle zamanı başlatıp suyu dökmeye başlıyorum. Bunun dışında çok memnunum, şarjı da iyi gidiyor. Mutfakta kahve hariç diğer işler için de her gün kullanıyoruz 2 aydır, sadece 1 kere şarj ettim.

Vestel hassa tartı işimi çok iyi görüyor, tam bir fiyat performans canavarı, 20 -25 binlik tartıların yanında 1300 tl' lik fiyatıyla harika sonuçlar veriyor.

Aldırtma imkanınız varsa şunu öneririm, bi çok pahalı marka ile aynı yerde üretiliyor aslında ve oldukça başarılı. Akış ölçme, otomatik timer, Espresso mode vs var :)

Mesajlarınıza güvenerek ben de Vestelin tartısını sipariş ettim. Tchibo ile arasında çok gittim geldim. Tchibo şu an 100 lira daha pahalı ama hiç yazanı görmedim kullanıyorum diye. Vestel umarım beni de memnun eder.

Mhw Cube 2.0 Mini tartı tercih ettim bende espresso için. Pour over için Timemore Basic 2 Plus kullanıyorum

Mesajlarınıza güvenerek ben de Vestelin tartısını sipariş ettim. Tchibo ile arasında çok gittim geldim. Tchibo şu an 100 lira daha pahalı ama hiç yazanı görmedim kullanıyorum diye. Vestel umarım beni de memnun eder.
Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Forumda biri önermişti ben de onun tavsiyesiyle almıştım. Güle güle kullanın.28834.jpg

Tartı bu piyasada en ama en gereksiz abartılan ürünlerden biri. Zamanında Vestel'den ne aldıysam üç gün sonra bunu alacağıma hiç almasaydım dedim ama piyasada 1000 lira bandında o kadar çeşit çeşit tartı var ki hiç gidip de tartıya çuvalla para vermeye gerek yok.

Geri