• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi tartı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ercan

Üye
İsim
Ercan
Daha fazla  
İsim
Ercan
Espresso Makinesi
sage duo temp pro
Değirmen
sage bes810
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
ankara keçiören incirli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
ankara keçiören incirli
Merhaba

Elimde escobaristanın hassas tartısı var,aslında memnunum ama biraz kalın,espresso yaparken bile kullanamıyorum
O yüzden yeni bir tartıya geçmeye karar verdim maksimum bin lira olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum
Urban tools gördüm o yeterli olurmu acaba çünkü hem v60 hem de espresso yapıyorum

Önerilerinizi bekliyorum

tchibo tartı iyidir, v60 için çok iyidir ama espresso için kötü bir seçim, espresso makinesinin altına tam sığmadığından doğru ölçüm yapamıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hemen inceliyorum

anladım peki işimi uzun süre görür bu değil mi yani bir sıkıntı yaşamam

Trendyolda ki tartı siz de var o zaman
Acai pearl zaten olağanüstü ama bu fiyata almam zor
350 liralık tartı v60 ve espresso yaparken işimi görür mü siz kullanıyor musunuz

Trendyolda ki tartı siz de var o zaman
Acai pearl zaten olağanüstü ama bu fiyata almam zor
350 liralık tartı v60 ve espresso yaparken işimi görür mü siz kullanıyor musunuz
Ben de bu tartıdan kullanıyorum hassas ve hızlı ölçüyor, eksi olarak zaman fonksiyonu otomatik değil elle başlatıp durdurmanız gerek, kapa-aç yapınca resetlemesi 3-4sn sürüyor, üstteki silikon yüzeyi tırtıklı onu temizlemek biraz zahmetli, özellikle espressoda akış sırasında bazen düzgün değerleri gösteremiyor. Bence uygun fiyatına karşılık hassasiyet ve işlevsellik performansı ile alınabilecek en uygun ürünlerden biri.

Peki sizce escobaristanın tartısıyla söylediğiniz tartıyı karşılaştırsak ne düşünürsünüz

Peki sizce escobaristanın tartısıyla söylediğiniz tartıyı karşılaştırsak ne düşünürsünüz
Escobarista tartı hakkında tutarsız sonuç verdiği ve ölçümde yavaş kaldığı ilgili bir kaç olumsuz yorum okudum. Forumda konuyu araştırabilirsiniz. Bunların dışında aşağıdaki tartıyı almak üzereyim genel olarak kullanıcılar memnun özellikle Amazon yorumları da oldukça olumlu.

TRY 56.22 55%OFF | Zamanlayıcı SeachPean Mini akıllı mutfak ölçeği ile dijital kahve ölçeği Espresso ölçeği ağırlık hassas USB 2kg/0.1g g/oz/ml

Son düzenleme:
Escobarista tartı hakkında tutarsız sonuç verdiği ve ölçümde yavaş kaldığı ilgili bir kaç olumsuz yorum okudum. Forumda konuyu araştırabilirsiniz. Bunların dışında aşağıdaki tartıyı almak üzereyim genel olarak kullanıcılar memnun özellikle Amazon yorumları da oldukça olumlu.

TRY 56.22 55%OFF | Zamanlayıcı SeachPean Mini akıllı mutfak ölçeği ile dijital kahve ölçeği Espresso ölçeği ağırlık hassas USB 2kg/0.1g g/oz/ml
@DragonFly merhaba aliexpressteki tartıyı aldınız mı? yorumlarınız nasıl olur?

10 gün kadar önce sipariş verdim perşembe günü elime ulaştı, kargo ve gümrük herşey dahil 1032tl ödedim.
satıcı timemore olduğu için herhangi bir sorun yaşamadım
aciliyet durumu yoksa indirim ve kuponla yine aynı rakamlara alınabilir diye düşünüyorum
Merhaba. Satıcının ürünleri orjinal mi? Gerçekten resmi satıcı mı? 1 yorumda benzeri olduğu yazılmış. Eğer orjinal olduğunu biliyorsanız bu ürünü tavsiye eder misiniz? https://tr.aliexpress.com/item/4001...store_pc_home.productList_6001947587991.pic_3

44 değerlendirmede 4.8 ortalama puanı olan şu tartı ve Acaica Pearl candır, gerisi heyecandır.

Timemore'un, Hario'nun tepki verme hızı yavaş. Ben YouTube'da girip epey vakit harcamıştım zamanında inceleme videolarına. Üstteki 350 liralık tartı ayrıca yemek hazırlarken özellikle porsiyonlarken de hayat kurtarıyor. Tabağı üzerine koyup dara tuşuna basarken problem olmuyor ve de seri şekilde dara alıyor. Kahveyle alakası olmayanlara dahi ben o tartıyı öneriyorum; sağlam, kullanışlı, hızlı.

Şu tartı dediğiniz tartının tuşları bir süre sonra intihara sürüklüyor...

Merhaba. Satıcının ürünleri orjinal mi? Gerçekten resmi satıcı mı? 1 yorumda benzeri olduğu yazılmış. Eğer orjinal olduğunu biliyorsanız bu ürünü tavsiye eder misiniz? https://tr.aliexpress.com/item/4001269412716.html?pdp_npi=2@dis!TRY!TRY 2,150.95!TRY 780.64!!!!!@2101d8f416771866441304125ed4f5!12000025768442439!sh01&spm=a2g0o.store_pc_home.productList_6001947587991.pic_3
merhaba hocam evet benim aldığım ürün orjinal ve ben çok memnunum işini çok iyi yapıyor malzeme kalitesi epey iyi, oldukça hızlı
linkte paylaştığınız ürünün satıcısıda timemore yetkili satıcı güvenle alınabilir

Geri