• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi öğütücüyü alacağını bilememek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahveyi kafein almak için bir araç olarak değil de uğraşmak istediğiniz bir hobi olarak görüyorsanız el değirmeninden hiç çekinmeyin. Ben de yeni başlayan biri olarak aynı tereddütü yaşadım ve fiyat/performans kriterini göz önüne alarak el değirmeni aldım. Bence kullanması keyifli. En fazla 30-60 saniyede öğütüyor zaten. Yalnız ben işin espresso ayağında yokum henüz. Bunun için gereken eklentileri ve öğütüm sürelerini de araştırın.
Ben başlangıç maliyetimi düşürmek adına timemore g1 aldım.

Selamlar,

İstanbul'daysanız karşılaştırmalı denemek için bekleriz. Comandante ve farklı sınıflardan 10'dan fazla elektrikli öğütücüyü bir arada görebilir, deneyebilirsiniz. Barista arkadaşımızla kahve de demlersiniz. :)

Deneme fırsatı bulmak, derinlemesine inceleme şansı yakalamak kolay olmuyor kahve ekipmanlarında. Bu kadarcık deneyim bile yeterli gelmeyebilir bazen. O yüzden tereddüt ve kafa karışıklıklarını gidermek için manuelden elektrikliye, elektrikliden manuele geçişler sunuyoruz kullanıcılarımızın tamamen içine sinmesi için. Mümkün mertebe ekipman ödünç veriyoruz, tamamen kullanıp denedikten, kendi ev / iş ortamında rahat rahat emin olduktan sonra karar verilebilmesi için.

Elimizden geleni yaparız özetle.

Sevgiler.
Togay bey siz bunu hep yapıyorsunuz ki. 😍

Comandante sahibi olarak hem espresso hem de filtre kahve için çok verimli kullanıyorum.
Tek sıkıntı üst üste 2-3 shot alacağım zaman hem enerji hem de vakit problemi oluyor.
Taşınabilir olması da avantaj. Filtre, espresso, Türk kahvesi, french press vs hepsi için çok verimli ve memnun edici bir değirmen.

Ne alsam ne almalıyım derken ,sonunda kapattım gözümü aldım,iyiki de almışım dedim ilk öğütüm ve demleme sonrası..

809572F3-3D2A-4CB1-8A0C-334F2AFDF923.jpeg

Geri