• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi değirmeni almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orophian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orophian

Barista
İsim
Tanay
Daha fazla  
İsim
Tanay
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Herkese iyi günler dilerim.Şuan c3 değirmen kullanıyorum.Değirmenimi yükseltmek istiyorum değirmenimi ama hangi değirmeni seçmeliyim bilemedim comandante tercihim değil daha uygun bir değirmen arıyorum.1zpresso ve kingrinder değirmenler var aklımda.Öğütüm aralığı içinse aslında hem tk hemde pour over gibi herşeyde kullanabilceğim bir değirmen olursa sevinirim.

Herkese iyi günler dilerim.Şuan c3 değirmen kullanıyorum.Değirmenimi yükseltmek istiyorum değirmenimi ama hangi değirmeni seçmeliyim bilemedim comandante tercihim değil daha uygun bir değirmen arıyorum.1zpresso ve kingrinder değirmenler var aklımda.Öğütüm aralığı içinse aslında hem tk hemde pour over gibi herşeyde kullanabilceğim bir değirmen olursa sevinirim.
Kinggrinder K6 amazonda uygun 3.450 falandı yanlış hatırlamıyorsam, ihtiyacınızı görür, mis gibi değirmen

Teşekkürler benimde aklımda o vardı ama tecrübelilere bir sorayım dedim.Peki ilerde tekrar yükseltmem gerekir mi yoksa beni uzun bir süre götürür mü bu değirmen

Teşekkürler benimde aklımda o vardı ama tecrübelilere bir sorayım dedim.Peki ilerde tekrar yükseltmem gerekir mi yoksa beni uzun bir süre götürür mü bu değirmen
Her değirmen içinde taş öğütülmediği sürece ya da yerden yere vurulmadığı sürece uzun süre gidiyor, kronik sorun hariç üzmüyor, timemore kronik sorun konusunda 1 numara ataş falan sıkıştırmaya çalışıyordum slim plus varken dış burr oynuyordu, ayar vidası da teneke gibi yamuluyor ondan hariç K6 alırsanız bir de amazon güvenceniz var herhangi bir sorunda amazona çemkirebilirsiniz ilk 1 yıl kendileri de garanti sunuyorlar diye biliyorum

c3 ten memnun değil misiniz? değiştirme sebebiniz nedir ?

c3 ten memnun değil misiniz? değiştirme sebebiniz nedir ?
Aslında memnunum işimi görüyor ama türk kahvesi gibi ince öğütümlerde memnun olamadım.Hazır durumumda el veriyorken biraz daha iyi ve geniş yelpazeli bir değirmene geçeyim dedim.

çok yeni ve incelemesi henüz olmayan! Kingrinder P serisi (belirttiğiniz aralığı P2 adresliyor ) fiyatları çok uygun. Sizden farklı olarak Espresso için incelemelere göre göre K4 yada P2 yi takip ediyorum (p serisi 33u , k serisi 16u aralığa sahip ve dışarıdan ayarlanıyor)

çok yeni ve incelemesi henüz olmayan! Kingrinder P serisi (belirttiğiniz aralığı P2 adresliyor ) fiyatları çok uygun. Sizden farklı olarak Espresso için incelemelere göre göre K4 yada P2 yi takip ediyorum (p serisi 33u , k serisi 16u aralığa sahip ve dışarıdan ayarlanıyor)
Merhaba, p0 üzerine bi yorumunuz/bilginiz var mı acaba? V60 için değirmen arayışındayım, bütçem çok yüksek değil öğrenci olduğum için.

Merhaba, p0 üzerine bi yorumunuz/bilginiz var mı acaba? V60 için değirmen arayışındayım, bütçem çok yüksek değil öğrenci olduğum için.
timemore c3 ü tavsiye edebilirim gayet başaralı aliexpress üzerinden baya uyguna geliyor olması lazım.

Geri