• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Günde kaç kahve içiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
40 gr sabit (20+20gr). Akşamları da bazen 15 gr Demlemeye üşenmesem ez 500 ml de akşamları içerim ama tembellik, yorgunluk.

Çalıştıgım yerde 2 veya 3 bardak 400-600ml filtre kahve,
Akşamları evde ya double espresso veya 240ml pour over demleme lerden biri içiyorum

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardaklık (500 ml.) kahve ile başlıyorum güne.

Gün içinde 2, akşam 20:00 - 22:00 arası 2 yani toplam 4 bardak daha demleme içiyorum. 4 bardak genel ortalamam, +/- 1 oynayabiliyor. Çok ender +/- 2 oynama yapar.

Bardak boyutum 250 ml. olduğuna göre günde 1,5 lt. tüketimim var. Bunun için günde yaklaşık 20 gr. daha evvelden çekilmiş filtre blendi ve 60 - 80 gr. arası çekirdek kahve kullanmam gerekiyor
hocam çok değil mi ya 1,5lt günlük kahve. o_O

Geri