• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bu yüzden ben de bir hafta sonra yedek olarak ikinciyi aldım. Bizim buradaki BİM’den kimse almamıştı :) Aylar geçti, hala sorunsuz çalışıyor. Şarj sorunu da arkadaşların dediği gibi adaptör veya kabloyu değiştirince çözülüyor. Cihazı açmadan şarj olma durumunu göremiyorsunuz sanırım; kapalıyken göstermemişti.

Not: Sıcaklığa karşı bi koruması yok gibi. Varsa o boyutta bir slikon veya en azından 2 kat kağıt havlu koymak bi nebze de olsa koruma sağlayabilir.

Bim kumtel oturduğu yerde bozuldu. Lo hatası veriyor, şarja takıyorum bir şey değişmiyor. Sizin bir fikriniz var mı ne olmuş olabilir?
Hocam genelde şarj kablosu veya şarj etme biçimiyle alakalı
Şurada ben de bir çözüm yazdım, inşallah faydalı olur

B75 benim de favori demleyicim, tek sıkıntısı 18 gram üstü demlemeler zor oluyor ama onun haricinde asla tıkanmaması ve kahveyi oldukça ince çekebilme şansı vermesiyle çözünme konusunda da avantajlı.

Ben de birkac hafta once B75 almistim tek sorunu kalita filtresi hicbir duzgun yerde satilmiyor.

Kendi gelen filtreleri denedim Etiyopya cekirdeklerde baya fark yaratti hic tikanmadan akiyor.
Özellikle aynı kahveyi demliyorsam filtreyi yıkayıp birkaç kez kullanıyorum ben, hiç sorun yaşamadım, tıkanma delinme gibi.

Sculptor 064S şu anda 40.5 bin. Normal fiyatını hatırlamıyorum. İndirim gerçek mi yoksa gösterişten mi indirim bilen var mı acaba
Yanlış hatırlamıyorsam 40'ın üzerindeydi. Gösteriş indirimi yaptıklarını düşünmüyorum. Zaten %10 diye belirtmişler. Peşin fiyatına 3 taksit yapmaları da indirim kadar önemli.

Abiler Kardeşler selamlar, yakın zamanda uygun Hario filtreye denk geleniniz var mıdır? Ya da uygun fiyatlı cafec traditional? Teşekkürler.

Geçtiğimiz ay Amazon'da Hario 02 filtresi 260 liraydı. Şu an 350 lira. Ara sıra indirime giriyor takip etmekte fayda var.
Ben aldım ama hiç memnun kalmadım. Çok yavaş ve sonlara doğru tıkanıyor.

Elimdeki Cafec kağıtlar bitmediği için henüz kullanmadım ama sorun çıkarsa çok üzülürüm. Uygun fiyata bulmuşken üç paket aldım çünkü 😂
Pahalı kahve alıyorsanız, cafec'ten şaşmayın bence.

Geri