• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

600 ml lik bu seti indirimde göreüm. Paylaşayım dedim. Yedek pot ve v60 için iyi bir alternatif gibi.
LİNK
Dripper hario V2 filtre kağıdı için uygun değil. Dripper'ın en üstü içe kıvrımlı kağıt oturmuyor, en üstten en aşağıya doğru ise kanallar inceliyor ve tıkanma yapıyor. Server'ı başarılı en uyguna alabileceğiniz en iyisi bu gibi. Birkaç kere darbe yedi ama sağlam kaldı.

Dripper hario V2 filtre kağıdı için uygun değil. Dripper'ın en üstü içe kıvrımlı kağıt oturmuyor, en üstten en aşağıya doğru ise kanallar inceliyor ve tıkanma yapıyor. Server'ı başarılı en uyguna alabileceğiniz en iyisi bu gibi. Birkaç kere darbe yedi ama sağlam kaldı.
Serverı tatlı gerçekten ama diğer dediklerinize katılıyorjm. Benimkinde karaca yazmasın diyen olursa english homeda birebir aynı model yazısız satılıyor. Tasty diye geçiyordu adı

Yeni konu açmaktansa buradan sorayım dedim; Cafe endüstriyel diye bir siteden haberi olan var mı güvenilir midir ? Uygun görünen ürünleri var.

1725268618919.png 1725268645348.png1725268661624.pngsite bana güven vermedi. iletişim numarası yok, sosyal medya adresleri aktif değil, web sitesini Cesetbey diye birine yaptırmış. Bu adamlardan bir şey alırsınız ama sonrasında çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.

Teşekkür ederim bana da güven vermedi aslında ama belki alışveriş yapan vardır diye sormak istedim.
en basitinden şöyle söyleyeyim site direkt olarak cafemarkt web sitesinden web scrapping yaparak kendi sitesine çakmış. örneğin;
https://cafeendustriyel.com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-P18181 bu ürünün ürün kodundan ürün fotoğrafına kadar her şey cafemarkt'ten çalıntı

cafemarkt ürün resim linki;
https:// witcdn cafemarkt com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg
ürün kodu; 425.1Z.K.ULTRA.KGRI

cafeendustriyel linki;
https:// cafeendustriyel com/images/product/big_photo/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg

ürün fotoğraf link uzantısı bile aynı adamlar hiç uğraşmamış. bir tek şurada bir tel numarası var ama adresleri yok bu sefer de :)

o yüzden uygun fiyata aldanmamak lazım fiyat uygun olsa da az değil indirimli bile 9 bin lira, bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen gerçek değildir :)

1725272206925.png

Ekli dosyayı görüntüle 34942 Ekli dosyayı görüntüle 34943Ekli dosyayı görüntüle 34944site bana güven vermedi. iletişim numarası yok, sosyal medya adresleri aktif değil, web sitesini Cesetbey diye birine yaptırmış. Bu adamlardan bir şey alırsınız ama sonrasında çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.
Merhaba sitenin yazılımcısı benim evet ürünler birebir aynısı ama bizler onlardan daha uyguna almaktayız siteyi halen geliştiriyorum ve rakip sitelerden daha iyi yapmaya çalışıyorum site sahabi gerçekten işin piri her şeyi en uygun fiyatlara almakta o yüzden indirimli satış yapmakta isterseniz Sakarya karasu da yerimiz aynı zamanda greenpark karasu cafenin sahabi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisi saygılarımla.

en basitinden şöyle söyleyeyim site direkt olarak cafemarkt web sitesinden web scrapping yaparak kendi sitesine çakmış. örneğin;
https://cafeendustriyel.com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-P18181 bu ürünün ürün kodundan ürün fotoğrafına kadar her şey cafemarkt'ten çalıntı

cafemarkt ürün resim linki;
https:// witcdn cafemarkt com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg

cafeendustriyel linki;
https:// cafeendustriyel com/images/product/big_photo/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg

ürün fotoğraf link uzantısı bile aynı adamlar hiç uğraşmamış. bir tek şurada bir tel numarası var ama adresleri yok bu sefer de :)

o yüzden uygun fiyata aldanmamak lazım fiyat uygun olsa da az değil indirimli bile 9 bin lira, bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen gerçek değildir :)

Ekli dosyayı görüntüle 34945
Merhaba sitenin yazılımcısı benim evet ürünler birebir aynısı ama bizler onlardan daha uyguna almaktayız siteyi halen geliştiriyorum ve rakip sitelerden daha iyi yapmaya çalışıyorum site sahabi gerçekten işin piri her şeyi en uygun fiyatlara almakta o yüzden indirimli satış yapmakta isterseniz Sakarya karasu da yerimiz aynı zamanda greenpark karasu cafenin sahabi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisi saygılarımla

Yeni konu açmaktansa buradan sorayım dedim; Cafe endüstriyel diye bir siteden haberi olan var mı güvenilir midir ? Uygun görünen ürünleri var.

Merhaba sitenin yazılımcısı benim evet ürünler birebir aynısı ama bizler onlardan daha uyguna almaktayız siteyi halen geliştiriyorum ve rakip sitelerden daha iyi yapmaya çalışıyorum site sahabi gerçekten işin piri her şeyi en uygun fiyatlara almakta o yüzden indirimli satış yapmakta isterseniz Sakarya karasu da yerimiz aynı zamanda greenpark karasu cafenin sahabi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisi saygılarımla.

Yapay zeka çok ilerledi. :LOL:

Daha uyguna nasıl alıyor bilemiyorum ama son bir haftadır inceliyorum siteyi. Konchero siyah kettle 2.600₺ bandındaydı 3 gün sonra 3148₺ oldu şimdi bakıyorum 3621₺ olmuş. Piyasaya göre yine normal gelebilir ama indirimli satıyor dediğiniz sitede bir kaç gün arayla sürekli zam yapılması bir kenara dursun, neden resmî işyeri unvanı yazmıyor bunları sorgulamak gerekir kanaatindeyim. Firma numarası ile yazıştım whatsapp üzerinden ama bir şekilde bana güven vermediği için bilenler vardır diye buradan sormak istedim. Eğer gerçekten ürün tedariği sağlayan güvenilir bir işletme ise gelip kendilerini tanıtabilirler ve sosyal medya yönünden de resmi yönden de kendilerini ifade edebilirler düşüncesindeyim.

Daha uyguna nasıl alıyor bilemiyorum ama son bir haftadır inceliyorum siteyi. Konchero siyah kettle 2.600₺ bandındaydı 3 gün sonra 3148₺ oldu şimdi bakıyorum 3621₺ olmuş. Piyasaya göre yine normal gelebilir ama indirimli satıyor dediğiniz sitede bir kaç gün arayla sürekli zam yapılması bir kenara dursun, neden resmî işyeri unvanı yazmıyor bunları sorgulamak gerekir kanaatindeyim. Firma numarası ile yazıştım whatsapp üzerinden ama bir şekilde bana güven vermediği için bilenler vardır diye buradan sormak istedim. Eğer gerçekten ürün tedariği sağlayan güvenilir bir işletme ise gelip kendilerini tanıtabilirler ve sosyal medya yönünden de resmi yönden de kendilerini ifade edebilirler düşüncesindeyim.
Tabii ki doğru diyorsunuz ancak şu anda zaten yazılımın bitme aşamasındayız bittikten sonra dediğiniz gibi her yerde tanıtım başlayacak ama sizleri de hak veriyorum müşteri olarak

Merhaba sitenin yazılımcısı benim evet ürünler birebir aynısı ama bizler onlardan daha uyguna almaktayız siteyi halen geliştiriyorum ve rakip sitelerden daha iyi yapmaya çalışıyorum

tasarımlarını ve içeriklerini ödünç alarak daha iyisini yapmaya çalıştığınız web sitesini geliştiren şirketin referansları bunlarmış. belki o kadar iyi yaparsınız ki bütün bu şirketler size geçer köşeyi dönersiniz? 😉

site sahabi gerçekten işin piri her şeyi en uygun fiyatlara almakta o yüzden indirimli satış yapmakta isterseniz Sakarya karasu da yerimiz aynı zamanda greenpark karasu cafenin sahabi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisi saygılarımla
işin piri olmakla en uygun fiyata almak arasındaki bağlantıyı kuramadım tarladan domates alıyor gibi fabrikaya gidip el mi sıkışıyor bunun distribütörü belli maliyeti belli ne gibi bir pirlik yapıyor merak ettim :D siteye baktığımızda 1.5 milyon liralık dondurma makinesi de stokta 3 bin liralık kettle'da, üstelik stokta olmayan ürünü satışa sunmanın cezası olmasına rağmen nasıl milyonlarca liralık ürünleri stokta gösteriyorsunuz bunu da açıklar mısınız? he çoğu göstermelik derseniz buradan bir kullanıcı sizden ürün alırken neyin gerçekten stokta neyin göstermelik olduğunu nereden bilecek?

cafemarkt'i günahım kadar sevmesem de site içeriklerini(ürün açıklama, resim, stok koduna kadar aynı) bu şekilde kullanmanıza bir şeyler diyeceklerdir eminim, umarım forumu takip ediyorlardır veya takip eden bir tanıdıkları haber verir. web scrapping yasak değil ama o içerikleri izinsiz kullanmanın bir cezası vardır elbet.

Geri