• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Stok tükeniyor. Ben de bu üçlüye ek olarak bir de Tetra’dan Guatemala ekledim. 800₺’ye ek olarak 100₺ indirim ve puanla 850 gr kahve 600₺ civarına geldi.

Ekli dosyalar

• IMG_5671.png
    IMG_5671.png
    104.5 KB · Görüntüleme: 216
vitus coffee de etkin dripper ve filtrelerde sepette yüzde 20 indirim var

Ekli dosyalar

• Opera Anlık Görüntü_2024-08-15_145525_vituscoffee.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-08-15_145525_vituscoffee.com.png
    86.9 KB · Görüntüleme: 139
KafeinKultur'de de %35 indirim mevcut hala bu ay için. Türk kahvesi için Brezilya Pink Star seçtim.

İndirim kodu : yenisiteşerefine

Hepsiburada üzerinden Guetamala Alex Harrara aldım, teşekkürler @Jenarilize 🙂
200 gr ama yine de Sanalbaharat harici bu fiyatlara blend dahi kalmadı. Calibre de ilk defa deneyeceğim.
Calibre'den yanlış hatırlamıyorsam iki tane çekirdek denedim şimdiye kadar . İkiside bence fiyatlarının üstünde kahvelerdi . Sizde beğenirsiniz umarım .

Hepsiburada üzerinden Guetamala Alex Harrara aldım, teşekkürler @Jenarilize 🙂
200 gr ama yine de Sanalbaharat harici bu fiyatlara blend dahi kalmadı. Calibre de ilk defa deneyeceğim.
Alex Harrara aldim Bence bu fiyata kargo bedava gayet guzel bir kahve
Merak ettigim icin daha 6 gunluk kavrum olmasina ragmen bir demleme yaptim
Degass kaynakli bir bitterlik soz konusu fakat kahve sogudukca vadettigi kirmizi meyve aromalarini veriyor
Asidite dengeli ve canli , 3.haftasindan sonra daha guzel olacagini dusunuyorum
Bu ayi daha fazla harcama yapmadan kapatayim diyenler icin guzel bir firsat 👍

Mukurweni benim de 27.07 kavurma tarihli olduğu için dün denedim. Calibre kahvelerini beğenirim ama bu sefer kuru kokusu da demlerken yaydığı koku da bir tık ağır geldi bana.

Tadı ise oldukça iyiydi. Bir sıkıntı yoktu. Belli standardın üzerinde kahveler için çok iyi fırsattı bence. Paylaşana teşekkürler.

600 ml lik bu seti indirimde göreüm. Paylaşayım dedim. Yedek pot ve v60 için iyi bir alternatif gibi.
LİNK

Ekli dosyalar

• IMG_5869.jpeg
    IMG_5869.jpeg
    98.6 KB · Görüntüleme: 94
Geri