• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri

Her ikisinin kutu içerik görsellerine baktığımda(birininki ürünü alan kişinin yorumunda) kapak farkını göremedim. Aynı gibi duruyorlar. Hangisi avantaj sağlar bilemedim.
Kullanıcı görsellerine bakmadım açıkçası. Ürün görsellerinde kapaklardan birindeki yukarıdan tutulabilir diğerindeki kaydırmalı kapak görünüyor. Diğer iki kapak aynı.

Ürünü sepete ekledim 3 kutu olarak. Sepette en üstte 200 tl üzerine 100 tl indirim vardı onu kullandım. Premium üyeliğim de yok. Kargo ücreti de çıkmıyor. Bir de 500 üzerine 40 tl indirim verdi onu da kullandım 2. alışverişimde. Sepette ürünleri seçtikten sonra çıktı indirimler sayfanın başında. 1000112419.jpgÜrün görselinde de kuponlu ürün yazıyor

Ürünü sepete ekledim 3 kutu olarak. Sepette en üstte 200 tl üzerine 100 tl indirim vardı onu kullandım. Premium üyeliğim de yok. Kargo ücreti de çıkmıyor. Bir de 500 üzerine 40 tl indirim verdi onu da kullandım 2. alışverişimde. Sepette ürünleri seçtikten sonra çıktı indirimler sayfanın başında. Ekli dosyayı görüntüle 34654Ürün görselinde de kuponlu ürün yazıyor
Bende kupon çıkmadı Bülent abi

Abi tekrar almayı dener misin? Sana özel bir kampanya mı var acaba?
Arkadaşlar çıkmıyor diyince dün de denedim, az önce de. Bende de yok artık ama normal zaten çünkü 200 tl lik alışverişe 100, 500 tl lik alışverişe 40 tl lik iki kuponu da kullandım.
Sanırım anlık yada kısa süreli veya bana özel bir şeymiş, sizlerde çıkmamasından bunu anlıyorum. Mağazanın bazı ürünlerinde geçerli indirim kuponlarıydı.
3×40 hario 01 filtre ve 2.alışverişte Hario Mugen dripper ile 1 kutu filtre daha aldım.
Alım yapınca herkes faydalansın diye paylaşmak istemiştim 😔

Ürünü sepete ekledim 3 kutu olarak. Sepette en üstte 200 tl üzerine 100 tl indirim vardı onu kullandım. Premium üyeliğim de yok. Kargo ücreti de çıkmıyor. Bir de 500 üzerine 40 tl indirim verdi onu da kullandım 2. alışverişimde. Sepette ürünleri seçtikten sonra çıktı indirimler sayfanın başında. Ekli dosyayı görüntüle 34654Ürün görselinde de kuponlu ürün yazıyor
Bu ürün normal bol poşet değil eski 40lılar gibi geldi bana çift taraf krepeli hızlı olan hario. 6 kutu almıştım geçen ay 01 boy.

Soru sordum aynı gün içerisinde cevaplandı : Alex herrera çekirdeği 12.08.24 tarihinde kavruldu. Almayı düşünen arkadaşlar için. Ben de alım yapmayı planlıyorum.
Tesekkurler mukurweini ve bu cekirdegi aldim. Aylik alimlarda yuksek fiyatlar ve ucretli kargo muhabbetlerinden sonra ilac gibi acikcasi.

Soru sordum aynı gün içerisinde cevaplandı : Alex herrera çekirdeği 12.08.24 tarihinde kavruldu. Almayı düşünen arkadaşlar için. Ben de alım yapmayı planlıyorum.
Teşekkürler ben de iki paket sipariş verdim. Bu ay ben de toplu alımı pas geçip, sezy’den kiloluk alımın yanına bu iki paketi ekleyerek kapatmış oldum.

Geri