• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ne güzel timemore icicle ile cold brew yapıyordum. Bugün hadi değişiklik olsun japanese demleme yapayım dedim. Karafa buzları yavaşça bırakırken olan oldu alt tarafı çatladı karafın. Yeni karaf için tavsiye almak istedim. Fellow un karafı nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mi? Başka marka önerilerine açığım. Kullandığım sahabrew in karafıydı.

Ne güzel timemore icicle ile cold brew yapıyordum. Bugün hadi değişiklik olsun japanese demleme yapayım dedim. Karafa buzları yavaşça bırakırken olan oldu alt tarafı çatladı karafın. Yeni karaf için tavsiye almak istedim. Fellow un karafı nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mi? Başka marka önerilerine açığım. Kullandığım sahabrew in karafıydı.
saha fiyatı çok uygun ama çok narinler hocam çok kolay kırılıyorlar. Timemore'un karafları baya sağlam tavsiye ederim gelburada satılıyor

Geçmiş olsun yaşadığınız talihsiz deneyime üzülmekle birlikte sizlere bir zarar gelmemesine sevindim.Konu camsa Hario'da masada olmalı diye düşünüyorum hocam.Kendilerini pek filtre ve değirmen üreticisi olarak görmesem de cam ürünleri beni hiç üzmüyor.Kaynar suyla demleme yapıp musluğun altına hemen tutabiliyorum Hario olmasının ozguveniyle ya da içine buz atıp yine kaynar suyla demlemeye başlayabiliyorum,sıcağa dayanıklılığı olmayan bir üründe asla yapılacak şeyler değil kısacası 😅.Mizudashinin de materyalinden çok memnunum aynı şekilde dolaptan çıkarıp musluğun altına vs. tutabiliyorum buz gibi haliyle herhangi bir sıkıntı çok şükür yaşamadım.Dikkat ettiğim birkaç husus var sadece o da çatlamamalarına dikkat ediyorum sağa sola çarptırmamaya çalışarak bir de bulaşık makinesine vs. atmiyorum.Umuyorum böyle talihsiz bir şey bir daha yaşamazsınız tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun yaşadığınız talihsiz deneyime üzülmekle birlikte sizlere bir zarar gelmemesine sevindim.Konu camsa Hario'da masada olmalı diye düşünüyorum hocam.Kendilerini pek filtre ve değirmen üreticisi olarak görmesem de cam ürünleri beni hiç üzmüyor.Kaynar suyla demleme yapıp musluğun altına hemen tutabiliyorum Hario olmasının ozguveniyle ya da içine buz atıp yine kaynar suyla demlemeye başlayabiliyorum,sıcağa dayanıklılığı olmayan bir üründe asla yapılacak şeyler değil kısacası 😅.Mizudashinin de materyalinden çok memnunum aynı şekilde dolaptan çıkarıp musluğun altına vs. tutabiliyorum buz gibi haliyle herhangi bir sıkıntı çok şükür yaşamadım.Dikkat ettiğim birkaç husus var sadece o da çatlamamalarına dikkat ediyorum sağa sola çarptırmamaya çalışarak bir de bulaşık makinesine vs. atmiyorum.Umuyorum böyle talihsiz bir şey bir daha yaşamazsınız tekrardan geçmiş olsun.
Metrogrosstan epinox almıştım 300 tl'ydi sanırım. Bi hario değil tabi ama yaklaşık bir aydır kullanıyorum, tavsiye ederim.

Timemore kullanıyorum. 2.5 yıl olmuş. Üstündeki logonun silinmesi harici bir problem yok. Kalın bir borosilikat cam kullanılmış ucuz sürahiler gibi incecik değil.
Evdeki 5. Timemore ürünü oldu. Ev ahalisi kırılan markasız sürahiyi daha çok beğendiğini söylese de Timemore daha şık ve daha sağlam bir hissiyatı var net biçimde. Bir de hemen Aeropress tam sığıyor mu kontrol ettim çünkü diğer sürahide tam sığmıyor ve pistonu iterken yanlardan tezgaha kahve fışkırıyordu, bu yüzden funnel kullanmak zorunluydu. Bu sürahide tam sığıyor yanlardan taşma yapmıyor. Ben beğendim.

Metrogrosstan epinox almıştım 300 tl'ydi sanırım. Bi hario değil tabi ama yaklaşık bir aydır kullanıyorum, tavsiye ederim.
Fiyat çok güzelmiş,teşekkür ederim öneri için çok sağolun.Ya aslında bir tür listeleme hatası ya da uzun süredir fiyat guncellenmeyen bir ürün ve sipariş edilirse muhtemelen stok yok deyip iptal edeceklerdir ama şöyle bir ürün mevcut.
Ticari kahveleri fena olmayan ilgili de bir firma kendileri ama dediğim gibi ürün gelir mi emin olamıyorum. 🫤😅

Ben de Hario kullanıyorum dripper ve server bulaşık makinesinde hep yıkanır 🙂

Ben de Hario kullanıyorum dripper ve server bulaşık makinesinde hep yıkanır 🙂
Ben kiyamiyorum Burak Bey ya hem tat koku kalıntısı endişesi ile hem de agarticilar kimyasallar vs maruz bırakmak istemiyorum 😂
bende çok kıyamayanlardanım ama ayda bir falan atıyorum :) elle yıkadıktan sonra ne kadar kurularsam kurulayayım su lekesi kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor :D

bende çok kıyamayanlardanım ama ayda bir falan atıyorum :) elle yıkadıktan sonra ne kadar kurularsam kurulayayım su lekesi kalıyor. Hoş bir görüntü olmuyor :D
Çok haklısınız 😅 su lekesi ve uzun dönem temizliği için sirke kullanıyorum ben Ömer Bey,bütün su lekelerini,izleri,kireç kalıntısı vb.durumlarini gideriyor bir şans verebilirsiniz isterseniz 🤗

Gelburanın sitesinde bulunan timemore 600 ml tek karaf ile plastik dripper ile satılan setteki 600 ml karaf aynı mı? Görsellerden farklı duruyor teyit amaçlı sordum kendilerine dönüş olmadı daha. Aralarında çok az bir fark var timemore un dripperı yok aslında V60 filtrelerin bu drippera daha iyi oturduğu söyleniyordu. Aynı ise mantıklı geldi hemde uyguna dripper edinmiş olurum.

Gelburanın sitesinde bulunan timemore 600 ml tek karaf ile plastik dripper ile satılan setteki 600 ml karaf aynı mı? Görsellerden farklı duruyor teyit amaçlı sordum kendilerine dönüş olmadı daha. Aralarında çok az bir fark var timemore un dripperı yok aslında V60 filtrelerin bu drippera daha iyi oturduğu söyleniyordu. Aynı ise mantıklı geldi hemde uyguna dripper edinmiş olurum.
yapısı aynı gibi olsada baskı yerleri falan farklı yerde galiba. Yalnız şöyle bir durumda var bende onu almak istediğimde 14 iş gününde kargoya verilir yazıyordu. Sorduğumda yurtdışından geliyor onlar siparişe göre biz getirtiyoruz demişlerdi. Onun detayını öğrenmenizde fayda var

Çok haklısınız 😅 su lekesi ve uzun dönem temizliği için sirke kullanıyorum ben Ömer Bey,bütün su lekelerini,izleri,kireç kalıntısı vb.durumlarini gideriyor bir şans verebilirsiniz isterseniz 🤗
Bende plastik dripperları atmıyorum hiç makineye. Hario da orea da plastik elde yıkıyorum. Doğal sirkeli su ile arada bende temizleyeyim. Zira özellikle orea da su lekesi izleri görüyorum.

Ben kiyamiyorum Burak Bey ya hem tat koku kalıntısı endişesi ile hem de agarticilar kimyasallar vs maruz bırakmak istemiyorum 😂
Taş gibi hiçbir şey olmaz çok güzel oluyor yıkanınca . Burada mühim olan makinenin temiz yıkaması.

Taş gibi hiçbir şey olmaz çok güzel oluyor yıkanınca . Burada mühim olan makinenin temiz yıkaması.
Burak Bey sizden kıymetli olmasın çok kıymetli bir dostumun crystal dripper ı bu şekil yamuldu öncesinde de zaten elde yikardim ama daha da temkinli oldum sonrasında 😅 Haklısınız tabi sizin yaptığınız da yanlış değildir,tercih meselesi diyelim 😂

Geri