• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

bu site güvenilir mi acaba? 45 gün teslimat süresi verince bi şüphe doğdu.
Vina seramik mevzusunu konuşmuştuk aylar önce. Sipariş şimdi geldi haha. İnce işçilik yok ama ben oldukça sevdim gelen ürünleri, tam fotoğraflardaki gibi. Fiyatlar çok uygun özelikle, 27 lira mesela şu ekteki.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-03-25 saat 13.58.23_8f7cfff2.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-25 saat 13.58.23_8f7cfff2.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 149
  • WhatsApp Görsel 2024-03-25 saat 13.58.23_dddf4e39.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-03-25 saat 13.58.23_dddf4e39.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 150
Vina seramik mevzusunu konuşmuştuk aylar önce. Sipariş şimdi geldi haha. İnce işçilik yok ama ben oldukça sevdim gelen ürünleri, tam fotoğraflardaki gibi. Fiyatlar çok uygun özelikle, 27 lira mesela şu ekteki.
Gerçekten 45 günde mi geldi

45 gün de değil, 45 iş günü. 20 Ocakta sipariş verdim, şimdi ulaştı 😄
Söz verdiği sürede geliyorsa sorun yok :) Mobilya sipariş edince 1 ay termin verenler 3 ay sonra teslim ediyor. Zaten fiyat bedava gibi bir şeydi o bardaklarda.

Trendyolda bu kahveye denk geldim 99 lira merakımdan aldım bakalım ne çıkacak

santa rosa da var deneyimini bekliyoruz

Seçki epeydir Kronotrop ve Whirl bünyesinde satılan kahveler gibi,bir süredir bu etiketle de satışta oldugundan haberdardim ama Kronotrop un kavurucusu Özgün Bey'in kavrumları mı ya da yeşil tedarik edip kavuruyorlar mı bilemiyorum.Guji güzel bir çekirdekti Kronotrop kavrumunda ama bunu söyleyebilirim,umuyorum memnun kalırsınız afiyet olsun keyifli fincanlar.

Trendyolda bu kahveye denk geldim 99 lira merakımdan aldım bakalım ne çıkacak
Yaklaşık 2 hafta kadar önce 25 Ocak kavrumlu olanından 1 paket almıştım. Asıl hedefim bu kahve değildi fakat sitelerinden yaptığım bir alışverişte kargo limitini geçmek için ucuz gözüken bu kahveyi aldım (215 tl). O günden beri espressoda kullanıyorum. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım, defekti vs çok. Puanım 6-7/10. Fakat benzer bir kavrum gönderilecekse bu fiyata bence kaçırılmamalı.

Yalnız kendimce kar ettiğimi düşündüğüm alışverişim bu kahve indirimi yüzünden şu an zarar yazdı 😅

WhatsApp Görsel 2024-03-26 saat 14.49.06_34f73296.jpg

Yaklaşık 2 hafta kadar önce 25 Ocak kavrumlu olanından 1 paket almıştım. Asıl hedefim bu kahve değildi fakat sitelerinden yaptığım bir alışverişte kargo limitini geçmek için ucuz gözüken bu kahveyi aldım (215 tl). O günden beri espressoda kullanıyorum. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım, defekti vs çok. Puanım 6-7/10. Fakat benzer bir kavrum gönderilecekse bu fiyata bence kaçırılmamalı.

Yalnız kendimce kar ettiğimi düşündüğüm alışverişim bu kahve indirimi yüzünden şu an zarar yazdı 😅

Ekli dosyayı görüntüle 32730
Maşallah hocam, biyoyakıt olarak kullanabilirsiniz. Arabanın deposuna atmayı deneyin.😅

Bence espresso biyoyakıt tanımına uyuyor ya :D. Hem 9 barın altında bütün çekirdekler eşittir :cool:
Ne de olsa 5 büyük kahve markası hala koyu kavrum kahve kullanıyor, hatta %50 civarında robusta kullanılması önemli bir detay. Ben böyle olmayan espressoları içerken tiskiniyorum 😏😏😎

Geri