• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

2 gündür alıcam alıcam diye stoğu yakalayamıyorum ihtiyacı olmayan almasın arkadaş 😃

Aeropress Amazonda tekrar 408 liraya denk geliyordu. Hemen yapıştırdım. Galiba şuan kalmadı o satıcıda.

Koşun arkadaşlar yeniden stokta aeropress

Amazon’a bir tane stok gelmiş aldım ama satıcıdan emin değilim sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

Ekli dosyalar

• C75F1DB8-C97B-4794-9306-8426CCDF76CC.png
    C75F1DB8-C97B-4794-9306-8426CCDF76CC.png
    249.7 KB · Görüntüleme: 215
Amazon’a bir tane stok gelmiş aldım ama satıcıdan emin değilim sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
Ben de bu satıcıdan Aeropress go ve filtre almıştım. Gayet sorunsuz ulaştı.
Fiyatlar kaçmaz cinsten şu an. İhtiyacı olan kaçırmasın derim.

bime 15 nisanda stanley termoslar geliyor. 1.3 ve 1 litre modelleri.

Trendyolda geçen hafta Grizzly Alaska Espresso Blend 1 kg 230 a düşmüştü bu haftada girdi yeni kavrum ilgilenenler bakabilir

Çok iyi fiyat, teşekkürler. Peki bu sürahi mi daha iyidir yoksa 700 ml mi? 700 ml'in filtre kısmı daha aşağıda ve daha iyi bir demleme yapar diye düşünüyorum.

Biraz ihtiyacınıza göre değişir, benim daha büyük sürahim var onun İçin 700 ml tercih ettim. Keşke Timemore daki gibi zemine kadar inse o daha iyi olur ama onda indirim yoktu şuan. Birde bu biraz daha portatif .

Geri