HasanSutcu
Barista
- İsim
- Hasan
2 gündür 10 TL. İyice zorlaşmışArkadaşlar şu mega kuponları salar mısınız az da biz alalım![]()
2 gündür 10 TL. İyice zorlaşmışArkadaşlar şu mega kuponları salar mısınız az da biz alalım![]()
Dün 50 tl kaptım şansa gittim abaca filtre aldım, bugün tam 18 de baktım ekranda yok topla kazan, 18.02 gibi geldi girdim hiçbir şey yok2 gündür 10 TL. İyice zorlaşmış![]()

Sabahları 18 gr african blue + 9 Gr Pink star veya nensebo refisa harmanı yapıp clever ile demliyorum. Keyifle içilecek çok güzel bir şey çıkıyor ortaya.10 yıl önceki gözdem olan african blue 500gr çekirdek siparişi verdim bu vesileyle. Uzun aradan sonra nasıl bir tat alacağımı merak ediyorum doğrusu.
coffeefriendzone.com
Clever dripperın renkleri anımsatıyor.Ekli dosyayı görüntüle 18749
Tam konusu değil belki ama dün gördüm bunları. Hario'nun Juicee koleksiyonuymuş. Sanıyorum şu an için sadece belirli Asya ülkelerinde satışı var. Canlı renkleri çok hoşuma gitti.
Liste fiyatı hep o civardaydı ama sanırım herkes indirimli fiyattan aldı. Şu an trendyolda indirimde:Sarı şeffaf clever dripperlardan alacaktım. 300 liram yoktu, şimdi var ama 420 lira olmuş. Ruhum sıkılıyor artık tüm bu güncellemelerden.
Son bir yılda en zammı almış olan ürün bu olabilir
Geççek geççekSarı şeffaf clever dripperlardan alacaktım. 300 liram yoktu, şimdi var ama 420 lira olmuş. Ruhum sıkılıyor artık tüm bu güncellemelerden.
Geçti geçti hocamGeççek geççek![]()
Cübbel Hoca'nın dediği gibi "Manyak manyak işler"Sarı şeffaf clever dripperlardan alacaktım. 300 liram yoktu, şimdi var ama 420 lira olmuş. Ruhum sıkılıyor artık tüm bu güncellemelerden.