• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

10 yıl önceki gözdem olan african blue 500gr çekirdek siparişi verdim bu vesileyle. Uzun aradan sonra nasıl bir tat alacağımı merak ediyorum doğrusu.
Sabahları 18 gr african blue + 9 Gr Pink star veya nensebo refisa harmanı yapıp clever ile demliyorum. Keyifle içilecek çok güzel bir şey çıkıyor ortaya.

Ekleme: Özellikle pink star ve african blue tek başına demlenildiğinde ortaya çıkan fincandan daha iyi sonuç veriyorlar.

Son düzenleme:
Sarı şeffaf clever dripperlardan alacaktım. 300 liram yoktu, şimdi var ama 420 lira olmuş. Ruhum sıkılıyor artık tüm bu güncellemelerden.
Liste fiyatı hep o civardaydı ama sanırım herkes indirimli fiyattan aldı. Şu an trendyolda indirimde:

Nam-ı diğer 'hatalı seri' SLM21H Cafec traditional sarı paket 100'lü cup4 boy filtreler 55₺.
Yer: Galataport Karaca mağazası

Geri