• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Uygulamada öyle kesin çizgiler yok aslında; Aeropress, French Press ve Clever çay demlemek için de kullanılıyor.
Grosche'nin bu ürünü de şu anki hâliyle French Press alternatifi olarak kullanılabilir. Kağıt filtreyi nasıl yerleştirebileceğimizi çözersek ise direkt olarak Clever alternatifi olur. Görüntüsü daha estetik, fiyatı da şu an daha uygun olduğu için güzel de alternatif olur.
Kendi filtresi var gibi altta.

Screenshot_20220202-200754_Samsung Internet.jpg

Uygulamada öyle kesin çizgiler yok aslında; Aeropress, French Press ve Clever çay demlemek için de kullanılıyor.
Grosche'nin bu ürünü de şu anki hâliyle French Press alternatifi olarak kullanılabilir. Kağıt filtreyi nasıl yerleştirebileceğimizi çözersek ise direkt olarak Clever alternatifi olur. Görüntüsü daha estetik, fiyatı da şu an daha uygun olduğu için güzel de alternatif olur.
Anladım, cold brew de yazılmış zaten çay ile birlikte. O kubbe şeklindeki metal filtre kısmına bir kağıt filtre yerleştirilebileceğini düşünmüyorum pek yapısı müsait değil gibi.

Bende bu ürünün bir benzeri var, ama çay dışında verim elde etmek zor. Dediğiniz gibi french press niyetine kullanılabilir ama zaten o fiyata düzgün bir french press de alırsınız.

Clever Dripper güncel fiyatı 299 TL. Görüntü daha şık kabul ama fiyat açısından belirgin bir fark olmadığından efora değmez.

Üzerindeki çelik filtreyi çıkarıp tabanı yuvarlak olduğu için kalita filtresi ile kullanabilirsiniz belki . Fakat kalita filtresi vs clever filtresi diye düşünürsek fiyatı avantajlı değil dezavantajlı duruma düşer.

Ekli dosyayı görüntüle 18469
Hario V60 02 40'lık Kutu 39 TL
Bu linkte 100 seçenek var, acaba 40'lıyı 100 adet olarak mı gönderiyorlar yoksa bildiğimiz bol poşet mi? Bilgisi olan var mı?

Edit: Yorumlarda 100lük alanlara denk geldim ve pek olumlu şeyler göremedim. Geneli 100lünün orijinal olmadığı yönünde.

ben de almayı düşündüm yazdığınızı görünce , memnun kaldınız mı? riskli mi emin olamadım daha önce aliexpress tecrübem olmadığı için. garantisi de olmayınca. teşekkür ederim şimdiden.
Hocam çok memnun kaldım. Ürün sorunsuz geldi ogtum homojen leshu 18 usd yazmış gümrük 25 usd fiyat belirlemiş.

Ikea mağazadan Huskee desenlerine benzer bir fincan aldım çok hoş bir görüntüsü var. Fiyatı 25 TL ancak internet satışı yok sanırım.

Ekli dosyalar

• A8D31367-EFBF-41CC-838E-1666118B4E41.jpeg
    A8D31367-EFBF-41CC-838E-1666118B4E41.jpeg
    90.9 KB · Görüntüleme: 111
94E46C2C-0241-4F98-B607-2807306EC7E0.jpeg1C5DE0B2-C501-42F4-B21D-B9E19324CF5C.jpeg

İkea da görünce kapmıştım ikişer.Üçü de premium hissi veriyor.

Filtre ihtiyacı olan varsa ve Papara kullanıyorsanız kahhve.com da ucuza geliyor 6 şubata kadar. Papara bu siteye %10 cashback veriyor. 3 paket Hario 40'lı aldım kargo dahil sitedeki Subat20 koduyla ve Papara cashback ile toplam 96TL ödedim.
Not: Firmada stajyer olarak çalışmıyorum malesef ;)
Dediğiniz indirimle 40'lı kutu 30TL civarına geliyor ve piyasada daha iyi bir fiyat bulamadım. Tam değerlendirecektim ama stok bitmiş, 1 kutu kalmış gözüküyor :/

Ekli dosyayı görüntüle 18467
Hario V60 02 100'lük Kutu 87 TL
---

Ekli dosyayı görüntüle 18468
Hario V60 02 100'lük Bol Poşet Made in Japan 65 TL
---
Ekli dosyayı görüntüle 18469
Hario V60 02 40'lık Kutu 39 TL
Sahte olduğu ile ilgili yorumlar mevcut. Amazonu tam çözemedim ama bu ürünler güvenilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 18481

Şeffaf Clever Coffee Dripper amazon.com.tr 'de 336 TL
Kendi sitelerinde taksit imkanı var ve fiyat sabit 299₺, yeni renkler de mevcut. Burada pazaryeri ortamında indirim kupon takibi yapılabilir daha uyguna almak için yoksa aşağıdaki siteden alırdım ben.

Geri