• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Sağlıklı sonuç alır mıyız bu üründe? Tam elektronik termometre alacaktım kettle a, onun yerine bunu alabilirim. Fiyatı da çok iyi
Bu tarz bir ürün vardı ve su sıcaklığı için denediğimde pek sağlıklı bir veri alamadım. Su buharı lazerin doğru çalışmasını zorlaştırıyor olabilir. Tabi belki bendeki ürünün kalite ya da kullanım alanıyla da ilgili olabilir net bir bilgim yok bu konuda.

Ben de bu modelden almıştım. (Taşev Stilo 2 Fincanlık Moka Pot T1905)

Mokapot olarak beklendiği gibi çalışıyor.
Fakat nedense 3 cup olanlar gibi lezzetli kahve yapılamadı.

7..8g kadar kahve alıyor.
Ara sıra yine deniyorum. IKEA radig 3 cup ile sanki daha bir lezzetli.

Üst kapağı gereksiz olduğu için çıkarıp attım. Demleme kalitesinin sökülen kapakla ilgisi olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
Hocam ?

3 farklı moka pot kullanıyorum evde, en iyi verimi alüminyum bialettilerden alıyorum. Bunun benzeri 3 cup bi aletim var pek memnun etmedi beni. 1. Bialetti, 2. Çift ağızlı paslanmaz çelik, 3. Bu derim

Benimki de kargoda hocam henüz Türkiye'ye girmedi galiba bilgilendirdiğiniz iyi oldu. Az yazmışlar demek ki fiyatını ben 150-200 arası bekliyordum. Ne kadar sürede ulaştı sizinki

Benimki de kargoda hocam henüz Türkiye'ye girmedi galiba bilgilendirdiğiniz iyi oldu. Az yazmışlar demek ki fiyatını ben 150-200 arası bekliyordum. Ne kadar sürede ulaştı sizinki ?
Hocam leshu dan rica ettim 19 usd yazdılar. PTT kargo uygulamasından girip baktım gümrük kesintisine.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-28-13-19-28-71_4f979eb40c4a6c578366108e3bf34d8f.jpg
    Screenshot_2022-01-28-13-19-28-71_4f979eb40c4a6c578366108e3bf34d8f.jpg
    55.5 KB · Görüntüleme: 44
arkadaşlar origami arıyorum ama maşallah, fiyatlar biraz daha artarsa moccamaster fiyatlarına yaklaştı, indirimli bulursanız haber edebilir misiniz? sürekli kontrol ediyorum ancak fiyatlar belli bi seviyenin altına inmiyor, imitasyon da almak istemiyorum.

arkadaşlar origami arıyorum ama maşallah, fiyatlar biraz daha artarsa moccamaster fiyatlarına yaklaştı, indirimli bulursanız haber edebilir misiniz? sürekli kontrol ediyorum ancak fiyatlar belli bi seviyenin altına inmiyor, imitasyon da almak istemiyorum.
Orjinal olmayanı Dolap uygulamasında 289₺

2 tane var şu an ikinci el olarak satışta. kırık değilse ikinci el almanın bir zararı olacağını düşünmüyorum origami için.

Hocam leshu dan rica ettim 19 usd yazdılar. PTT kargo uygulamasından girip baktım gümrük kesintisine.
Güle güle kullanın hocam, onu yapmak aklıma gelmedi bakalım söylemeyince kaç yazacaklar 😄 Yine de uyguna geldi Türkiye'ye göre, burada 1050TL civarı ve ayar mekanizması plastik, Leshudaki en fazla 800 e geliyor ve ayar mekanizması tamamen aliminyum.

Güle güle kullanın hocam, onu yapmak aklıma gelmedi bakalım söylemeyince kaç yazacaklar 😄 Yine de uyguna geldi Türkiye'ye göre, burada 1050TL civarı ve ayar mekanizması plastik, Leshudaki en fazla 800 e geliyor ve ayar mekanizması tamamen aliminyum.
Teşekkür ederim hocam sağolun valla gumrukle birlikte 625 e mal oldu benimki

Biraz pahalı da satsa "Koleksiyon Sufi Kupa Seti 2'li Kaldi" güzel gözüküyor. Koleksiyon'un Türk kahvesi fincanları da kaliteliydi..

Son düzenleme:
Kaliteli şekilde Porselen üretilen , cam üretilen bir ülke de Acme gibi Kinto ürünler çıkmamasına çok şaşırıyorum. İsteseler bizde kralı çıkar bunların. Acmeleri çok beğeniyorum ancak fiyatları uçuk, Euro olarak bakınca da pahalı. Kütahya porselen nin outlet mağazasından 6 lı cappucino fincanını 150 liraya aldım ç.

Şöyle bir kupa göremedim :) Kinto Mug

Üst kapağı gereksiz olduğu için çıkarıp attım. Demleme kalitesinin sökülen kapakla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Bence de üst kapağı absürt bir şekilde kötü. Tek falsosunu şu an üst kapak olarak görüyorum.
Hocam ?

Merhabalar, bugün elime ulaştı şu ana kadar 3 deneme gerçekleştirdim.

İlk denememde su tankını tam sıkamadığım için arasından hava kaçırdı ve elimde herhangi bir sonuç elde edemedim.

İkinci denememde TM-15 ile demledim ortalama 10.5 gibi bir kahve aldı. Sonuç beni tatmin etmedi ama alet normal bir şekilde çalıştı.

Üçüncü denememde TM-17 ile deneyimledim. 10 gram kahve aldı. Kokusu direkt olarak kompresso ile yaptığım o eski ekşi kahvelerin kokusunu hatırlattı ama direkt o anlar gözüme geldi. Sanırım dedim bu sefer tutturdum. İçimine gelecek olursam benim daha çok hoşuma gitti.

94 Derece buzdağı suyu koydum, kahveyi doldurdum ve düzledim, sıkı bir şekilde kapattım. Ocak üstüne en küçük gözde orta derecede açtım. İlk akış geldiğinde en kısığa aldım ve son olarak su rengine döndüğünde ocaktan alıp soğuk suya tuttum.

Bence keyifli bir deneyimdi, ilk alet olmayacak bir seviyede ama sizin işinize yarayabilecek bir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Geri