Normalde 140 lira civarı çıkması lazım fakat fazla ya da eksik çıkma şansı var. Amazondan c2 alırsanız 838 liraya denk geliyor ya daArkadaşlar Aliexpress Leshu'da Timemore C2 722TL kuponlarla 680TL'ye geliyor. Sipariş versem üstüne ne kadar vergi öderim yakın zamanda almış olan var mı ?
TIMEMORE Chestnut SLIM Manuel Kahve Değirmeni, Standart https://www.amazon.com.tr/dp/B08BL58BHC/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_XM0MYHJNW9ZSG5ZQ7JC7
Fiyat iyi gibi sanki
Evet gördüm bunu, bu daha avantajlı aslında vergiyle birlikte çok fark olmuyor fiyatlarda. Teşekkür ederim.Normalde 140 lira civarı çıkması lazım fakat fazla ya da eksik çıkma şansı var. Amazondan c2 alırsanız 838 liraya denk geliyor ya da
burada slim için güzel bir fiyat var değerlendirmek isterseniz
"Hario V60 Dripper 02 Kasuya Model Siyah Seramik", amazon.com.tr 'de bugün 343,05 TL satış fiyatıyla %30 indirime girmiş. Dünya Barista Şampiyonası birincilerinden Kasuya ile Hario firması işbirliğiyle geliştirilen dripper, normallerinden farklı tasarımda üretilmiş. Bu modeldeki özel kanallar sayesinde, demleme hızı yavaşlatılarak daha kalın öğütülmüş kahve çekirdekleriyle, gövdesi daha yoğun fincanlar elde etmek mümkün. Şu an için Türkiye'deki en uygun fiyatlı Kasuya Dripper amazon.com.tr 'de. İlgilenenler aşağıdaki linklerden inceleyebilir.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BK81KYF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Teşekkür ederim Umut bey. Bende Kütahya porselenin bir V60 ı var. Sizin fotoğrafı görünce içi 1-1 aynı gibi geldi şaşırdım. Belki Kütahya kasuyayı kalıp olarak kullanmıştır.@SirJohn merhaba. Ben de yeni sipariş verdim, yarın büyük ihtimalle kargodan teslim alırım. Eğer gelirse fotoğraflarını çekip buradan paylaşırım![]()
Kasuya Kütahya'dan ilham aldı benceTeşekkür ederim Umut bey. Bende Kütahya porselenin bir V60 ı var. Sizin fotoğrafı görünce içi 1-1 aynı gibi geldi şaşırdım. Belki Kütahya kasuyayı kalıp olarak kullanmıştır.
Epinox bir dripper'a sahip değilim ancak ben sizin attığınız fotoğrafta da, hepsiburada'da bu ürüne koyulan aşağıdaki fotoğrafta da spirallerin en aşağıya kadar indiğini görüyorum. Bu anlamda üstte atılan kasuya dripper'dan farklı geldi. Normal v60 olmuş epinox.Epinox V60 dan farkı yok, normal v60 da alttaki dairede kanallar devam ediyor ama kasuya ve epinox da kanal yok bu da yavaşlatıyor akışı, hiç boşa para vermeye gerek yok bence, epinox alırım kasuya yerine.
Ekli dosyayı görüntüle 18155

Keşke espresso makinesinde türk kahvesi yapmasalardıRobo Kahve Makinesi
https://www.hepsiburada.com/robo-kahve-makinesi-p-HBCV000011FR2Y?magaza=PRATİKKO&url_src=ios-product-detail.
Bu makine hakkında ne düşünüyorsunuz. Fiyat çok uygun
Orası öyle tabi bende taklit ürüne yönlendirmiş gibi oldum ama bende orijinal taraftarıyım, hario markasına pek güvenmiyorum çünkü plastik ve seramik arasında da fark olduğunu okumuştum sanki, plastik olanda seramik olanlara göre kanallar daha belirginmiş. Dripper fiyatları aşırı arttı, muadil varsa ve tat anlamında çok fark yaratmıyorsa ekonomik anlamda iyi olur, yeni başlayanlar da onu alır diye düşünüyorum. Her şeyin orijinali iyidir tabi ,yapıldığı malzemesine kadar farklıdır ama genel olarak bakmak lazım. Kalita'da da var mesela çelik olanla, cam olan arası hız farkı gibi, aynı ürün ama neden farklı mesela bunu da düşünmek lazım.
Şuan bakınca sadece hario plastik dripper var hario tekel değil bence kahve konusundaPlastik ve seramiğin işlenme şekillerindeki farklardan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Hario'ya da güvenmiyorsanız, kahve tüketicisi olarak işiniz zor valla.![]()
Hocam amazonda sanki şey var diye hatırlıyorum diyelim yüksek fiyattan aldınız, 1 gün sonra indirim oldu fiyatı düştü o farkı sanki iade ediyordu amazon, bu üründe geçerli mi bilmiyorum ama bir sorun bence.Amazon'da "Hario V60 02 Kasuya Model" dripper, bugün itibariyle %35 indirimle 307 TL'ye inmiş
HARIO KDC-02-B V60 Dripper 02 Kasuya Model, Siyah, Seramik : Amazon.com.tr: Mutfak
HARIO KDC-02-B V60 Dripper 02 Kasuya Model, Siyah, Seramik : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
DOSTLAR DOSTLAR GÜZEL BİR HABERİM VAR
Hocam iade için başvurumu yaptım. Sonuçlandığında sizleri de bilgilendiriyor olacağımFazla alınan vergi tespit edilmiş fakat geri ödeme yapılmış mıdır? 6 ay da onu bekleyelim...