• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck Su Isıtıcı

MehmetDal

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
V60 demleme yaparken en önemli ayrıntılardan birisinin suyun sıcaklığı olduğu söylenmekte. Bunun için şu an kullandığım sıradan bir kaz boyunlu kettle var(suyu çaydanlıkta ısıtıp koyuyorum). Suyun sıcaklığını belirleme-sabitleme şansım olmuyor tabii ki. Bunun için entegre termometreli bir kettle mı yoksa sıcaklık korumalı elektrikli bir kettle mı önerirsiniz. Önerdiğiniz marka-modellerin adını ya da linkini paylaşırsanız sevinirim.

Eğer diğer ekipmanlarınız tamamsa ve bütçeniz varsa elektrikli almanız sizin için daha iyi olacaktır. Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi kendiniz bir termometre entegre edebilirsiniz yeniden elektriksiz termometreli kaz boyunlu almanın gereksiz olacağı düşünüyorum

Eğer bütçeniz uygun ise Fellow stagg ekg tavsiye ederim. İkinci elde de görüyorum arada.

Geri