• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Goat Story Arco 2 in 1 Kahve Değirmeni

Ürünün Fiyatı
18.000

Otodidaktik

Barista
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Merhabalar. 4 ay önce @Enzo hocamdan 15 günlük iken satın almış olduğum Goat Story Arco değirmenimi sabit bir espresso değirmenine geçmek için satıyorum. Ürünü yalnızca 2 ay kullandım daha sonrasında kendi kutusuna kaldırdım. Ürünü net olarak bilmeyenler için kısaca özetlemem gerekirse kinu m47 burr sete sahip, hem el ile öğütüme hem de motorlu istasyonu ile elektrikli hızlı bir öğütüme sahip. Kendi fiyat segmentinde espresso ve filtrede karma kullanım için en iyi değirmenlerden olduğunu düşünüyorum. Ürünü kullandığım süreyi de göz önüne alarak aldığım fiyatın altında satıyorum. Pazarlık teklif edilmemesini rica ediyorum.

İlgilenen arkadaşlara detaylı görsel ve video gönderebilirim.

Artvin-rize çevresinde elde teslimat ya da harici illere uygulama üzerinden makul kargo ücreti ile kargolama yapabilirim.
IMG_3783.png
IMG_3782.png
IMG_3784.png
IMG_3785.png

Son düzenleme:
Geri