• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bugünde kargolama olmadı anlaşılan😕
Merhaba sevgili @Kahve tutkunu ve arkadaşlar,

Sipariş numarası 32272 (bu sipariş dahil) olanlara kadar gönderimleri bugün yaptık gönderilerin yarın ulaşacağını tahmin ediyorum.

Kalanları bu gece kutulayacağım ve onlar da yarın sabah kargoya teslim edilmiş olacaklar.

Gecikme için kusura bakmayın lütfen.

Sevgiler

Kavrum tarihi sonrasında içmek için minimum 10günlük gaz salma sürecini beklediğim için kargolamanin gecikmesi bana cok dokunmuyor. Zaten kahvem kavruldu. Ha benim evde beklemis ha kavurmahanenin deposunda. :D
Ama bu ayki etkinliğe bu denli yüksek katılım olması ticari yönünden de işletmeler için güzel bir teşvik olacaktır. Belki bir sonraki etkinlikte indirim oranı yüzde 30-35 olabilir. Belli mi olur? Win-win durumu yani

Belki bir sonraki etkinlikte indirim oranı yüzde 30-35 olabilir. Belli mi olur? Win-win durumu yani
Valla düşüncesi bile güzelmiş. :)

Ben biraz daha geç kavurumları bekliyorum zira elimdeki kahvenin tükenmesi ay sonunu rahat bulur. Degas süresini de hesaba katarak 13'ü ekibine katılabilirsin aslında ama yeni ürünleri de görmek fena olmayacak.

Bu arada reçeteleri de yavaştan girmeye başlıyorum arkadaşlar, biraz önce Geisha Mi Finquita için Orea reçetesi girdim, reçeteleri baz oluşturması için giriyorum ve elbette daha iyisini bulanlarınız çıkacaktır.

Çekirdekler için (hele bu örnekte) söylemek istediğim çok şey var - yani anlayacağınız duygular şelale ama profesyonel olmayacağı için sizlerin yorumlarını tercih ediyorum ve zaten belirttiğim tadım notları dışında bir şey yazmaktan imtina ediyorum veya yazmamak için büyük çaba içerisindeyim diyeyim:)

Yine bu çekirdek özelinde kavanoz başına 15 gramdan 6 denemeniz olacak bu yüzden bir de konik tabanlı demleyici için reçete ekleyeceğim mutlaka.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili @Kahve tutkunu ve arkadaşlar,

Sipariş numarası 32272 (bu sipariş dahil) olanlara kadar gönderimleri bugün yaptık gönderilerin yarın ulaşacağını tahmin ediyorum.

Kalanları bu gece kutulayacağım ve onlar da yarın sabah kargoya teslim edilmiş olacaklar.

Gecikme için kusura bakmayın lütfen.

Sevgiler
32272 ye kadar olan siparişe dahil değil benim sipariş fakat az önce mail aldım siparişiniz kargoya verildi diye herhalde bir hata oldu yada yarın sabahki partinin maili akşamdan mı gönderdiniz tam anlayamadım

söylemeye çekinerekten söylediğimi bilmenizi istiyorum😂😂
Adres değişikliği rica etmiştiniz, ben de manuel olarak adresi etikete girdim ve yurtiçi otomasyonuna düşmeyeceği için manuel olarak tamamlandı şeklinde işaretledim.

Yani yarın sabah kargoya verilecek.

Kahvesever hattımıza bu durumlar için her zaman başvurabilirsiniz.

Adres değişikliği rica etmiştiniz, ben de manuel olarak adresi etikete girdim ve yurtiçi otomasyonuna düşmeyeceği için manuel olarak tamamlandı şeklinde işaretledim.

Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim ömer bey 🙂

Buarada normalde hiçbir siparişin kargolanmasında bu kadar ısrarcı olmamıştım bu kadar ısrarcı olmamın sebebi iste vizelerden sonra memlekete dönüş kahveyide mecbur oraya istedim bu sefer almadan gidersem 1 aya yakın süre 6 7 aylık market kahvesi kullanmak zorunda olmam yanlış anlaşıldıysam affola🙂

Ömer Bey, siparişimde Türk kahvesi de vardı ve mümkünse onun öğütülmesini not olarak yazmıştım. Türk kahvesi öğütülerek mi gelecek. Öyle ise eşim için de bundan sonraki alımlara Türk kahvesi ekleyeceğim.

Buarada normalde hiçbir siparişin kargolanmasında bu kadar ısrarcı olmamıştım bu kadar ısrarcı olmamın sebebi iste vizelerden sonra memlekete dönüş kahveyide mecbur oraya istedim bu sefer almadan gidersem 1 aya yakın süre 6 7 aylık market kahvesi kullanmak zorunda olmam yanlış anlaşıldıysam affola🙂
Rica ederim, ısrarcı değilsiniz bu seçkiye de çok normal zaten olsanız da :p Lakin belki grup detayları merak etmiyor olabilir o yüzden genel konuları burdan münferit detayları kahvesever hattından daha iyi yönetiriz, Atakan benden daha iyi bu konularda hem.

Ömer Bey, siparişimde Türk kahvesi de vardı ve mümkünse onun öğütülmesini not olarak yazmıştım. Türk kahvesi öğütülerek mi gelecek. Öyle ise eşim için de bundan sonraki alımlara Türk kahvesi ekleyeceğim.
Belirttiyseniz mutlaka öğütülür fakat kontrolü için hemen kahvesever hattımıza iletiyorum, dönüş yapacak arkadaşımız.

Belirttiyseniz mutlaka öğütülür fakat kontrolü için hemen kahvesever hattımıza iletiyorum, dönüş yapacak arkadaşımız.
Belirtmiştim. Öğütülür diyorsanız iletmenize gerek yok. Teşekkür ederim. En kısa zamanda ziyaretinize de gelmek isterim. İzmir'in kuzey yakasındayım ama bir fırsat mutlaka çıkar. Hoşça kalın.

Belirtmiştim. Öğütülür diyorsanız iletmenize gerek yok. Teşekkür ederim. En kısa zamanda ziyaretinize de gelmek isterim. İzmir'in kuzey yakasındayım ama bir fırsat mutlaka çıkar. Hoşça kalın.
İzmir etkinliği şart oldu zaten, son 6 aydır genel yoğunluktan yapamadık ilk fırsatta bir tane patlatalım, tanışmaktan memnun olurum.

#32241 nolu sipariş ile katılmıştım ben de. 1KG Burundi Kayanza Businde Station Honey aldım, denemek için de 250gr Kolombiya Alto Occidente söyledim. Ömer bey kargoya vermiş. Burundi'yi severek içiyordum ama Kolombiya Alto Occidente'yi merakla bekliyorum.

Geri