Değerli arkadaşlar,
Herkese merhaba! Ekim ayı Toplu Tadım etkinliğinde sizlerle birlikte olmak bizim için büyük keyif ve heyecan.
Kahve ile alakalı üzerimize bir görev düştüğü zaman seve seve elimizden geleni yapmak isteriz.
Berker Bey yukarıda kampanya ile ilgili detayları açıklamış ben de birkaç konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim.
Şu an kahve stoklarımız biraz kritik, ancak kavurmahanede kavrulmayı bekleyen ve gümrükte ithalatı süren çeşitli kahvelerimiz var.
10 Ekim haftası satışa çıkacak kahveler halihazırda kavurmahanede bulunan kahveler. Ancak 17 Ekim haftası satışa çıkarmayı planladığımız kahveler gümrük işleminden geçeceği için ve olası plan dışı durumlar sebebiyle satışa sunma tarihlerinde gecikme yaşanabilir. Kahveler elimize ulaştığı andan itibaren satışa sunabilmek için elimizden geleni en hızlı şekilde yapacağımızdan şüpheniz olmasın lütfen.
Ürünlerin gramaj miktarlarında 125 g, 250 g ve 1 kg olarak yapıyoruz bundan sonra. 500 gramlık ürün seçeceğini kaldırdık. Bu şekilde denemek istenilen kahvelerin düşük gramajda alımını da uygun olacağını düşündük.
Yurtiçi kargo ile gönderim sağlıyoruz. İndirim öncesi 300 tl ve üzeri sepet tutarında kargo ücretsiz, altında olduğunda ise 24 tl kargo ücreti bulunuyor. Kahveler kutu içerisinde bilgi kartları ile geliyor. Kargo gönderim sıklığımız hafta içi her gündür.
6 - 9 tarihlerinde İstanbul Kahve Festivali'nde katılımcı olacağımızdan bu hafta da oldukça yoğun geçecek, gecikmeler yaşanabilir, anlayışınızı bekleriz.
Herhangi bir sorunuz olursa,
hello@coffeedepartment.co ya mail atabilirsiniz, hızlı bir şekilde cevaplamaya çalışacağım, en verimli iletişim yöntemi bu olacaktır. Forum konusu üzerinden de iletişim kurabiliriz.
Herkese şimdiden afiyet olsun diliyorum,
Saygılarımla