• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Kaan Kural'ın çok sevdiğim bir sözü vardı "spor çok değerlidir ama hiç önemli değildir" katılan olur katılmayan olur benim için kahve de öyle.
Kaan Kural acemi cadı'da oynayan koç değil miydi. Ne kadar büyük laflar etmiş :poop:
1664807364810.png

Konunun sonuçlanmış ve yeni bir firmanın indirime başlamış hatta ilk siparişleri yollamış olmasına rağmen hala tartışılmasına inanamıyorum. Bu forumda ne olursa olsun memnun olmayacak insanlar her zaman var olacak. Ortada yöneticilerin @kahveanalisti gönüllü olarak aylardır belki de yıllardır süre gelen ciddi bir emeği var ve üstlerine düşeni adaletli biir şekilde yaptıklarına inanıyorum. Ayrıca @metin bey ani gelişen bir kararla, amacı ister ticari kazanç ister kahve tutkusu belki de ikisi birden her ne olursa olsun bu yoğunluğunda elini taşın altına koymuşken hala başka firmaların adının veya başka forumun adının geçmesini de aklım almıyor. Kazançlı olmak veya yeni kahveler tatmak isteyenler sessizce gidip ordan da burdan da alışverişini yapabilir ki ben öyle yapıyorum. Ancak burda kıyaslama yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum bunu yapanların da amacının kahve deneyimlemekten ziyade laf olsun torba dolsun ortalık karışsın kaos çıksın biz de ondan beslenelim zihniyetinde olup, bu amaçla konuştukları kanaatindeyim (öncelikle ortadaki emeğe saygılı olmakla beraber belli bir mantık ve analiz ışığında gelişime katkı sağlayacak eleştiri ve görüşlerini dile getirenleri hariç tutarak). 8 aydır forumu düzenli takip ediyorum (hergün en az 5 kez siteye girerek başlarda günde 3-4 saatimi harcayacak şekilde) ve bazı üyelerin isimlerini sadece indirim konusunun altında görmekteyim bu da bu fikrimi destekler nitelikte. Genel millet olarak belki memnuniyetsiziz ancak saygımızı kaybetmeyelim.

Bu söylemlerim kimseyi hedef almamakla beraber sadece genel görüşümü yansıtmakta.

@kahveanalisti ve adı geçmeyen diğer yöneticilerimize öncelikle emekleri ayrıca şeffaf iletişimleri ve eleştirilere (keşke hepsi yapıcı ve geliştirici olsa) de açık oldukları için teşekkürler.

Ayrıca @metin bey'e alıma katıldığı için teşekkürler, bu ay ki uğraşları adına da şimdiden kolaylıklar dilerim.

Merhaba Utku bey,
İndirim oranı aslında foruma özel...

Yeni eklenen kahveler dediğiniz gibi 1 hafta tanışma indirimi ile satışa çıkıyordu; bu kapsamdaki kahveler sadece Yaye NA ve Gobiado NA.
Yaye planladığımız tarihte satışa sunabilirsek 3 hafta uzun süre indirimli fiyattan faydalanabileceksiniz.
Gobiado'yu da en hızlı şekilde stoklara sokmayı istiyoruz. tahmin ediyorum ki 2 hafta da bu kahve indirimli olacak.
Acacia, Primavera, Uraga da mevcut kahveler olduğu için tanışma indirimi uygulamıyoruz. Ancak aylık alım ile bu indirimden faydalanılabilecek.

İstanbul Kahve Festivalinde YAYE NA standımızda olacak, satın almadan tadım yapmak isterseniz bekleriz.
gobiado :love:

zamanı olan bi arkadaş alternatif alım için boxxla görüşse bence sorun çözülmüş olur.

not: ben 3 kilo alırım.

Herkese güzel içimler dilerim. Aranıza yeni katılan biri olarak ilk katıldığım etkinlik olacak. Metin Bey'in kahvelerinden hangilerini yeni başlayan biri için tavsiye edersiniz? (V60 ve Nanopresso için kullanacağım)

Etkinlikte küçük-büyük kimin katkısı var ise teşekkür ederim.

Herkese güzel içimler dilerim. Aranıza yeni katılan biri olarak ilk katıldığım etkinlik olacak. Metin Bey'in kahvelerinden hangilerini yeni başlayan biri için tavsiye edersiniz? (V60 ve Nanopresso için kullanacağım)
Etkinlikte küçük-büyük kimin katkısı var ise teşekkür ederim.
Selamlar, şu an sitede 2 kahve mevcut.
El Salvador La Majada, çikolata, karamel ve kuru meyveler tadım notları ile gövdeli tatlı ve her damağa hitap edebilen bir kahve.
Burundi Kiryama ise daha meyvemsi yüksek asiditeli, fosforik ve sitrik asidite baskın greyfurt nektarin alttan ananas tadım notları ile siyah çay hissiyatında yüksek asiditeli bir kahve.
V60 ve nanopresso için aynı kahveyi kullanmak isterseniz La Majada öneririm.

Kaan Kural'ın çok sevdiğim bir sözü vardı "spor çok değerlidir ama hiç önemli değildir" katılan olur katılmayan olur benim için kahve de öyle. Hatta bu işten hayatını kazanan bazı arkadaşlar için de öyle olduğunu biliyoruz neyse. Forumun yolunu bulmadan önce de büyük ihtimalle benim gibi biraz yaşı olanlarımız nitelikli kahve içiyordu en azından benim yaş kurtarıyordu:) hatta yurtdışında yaşadığım dönem şimdi yok suyun tds'i yok mikrogramı hesabı yapılan çekirdekleri french press'e boca ediyordum.

Ancak kahve bahanesiyle hayatıma giren şahane ötesi insanlarla ben şu an çok daha fazla eğleniyorum. Alım ekibine de yeni birileri eklenir yeni kavurucular da gelir hayat gelip geçiyor gereksiz drama queenlikler mini mini egolar altı üstü çekirdek için cidden bana gereksiz geliyor. Günün sonunda size bir şey olmasın.
Sözün sahibinin değeri ve öneminden bağımsız olarak; hem değerli olup hem önemli olmama konusu ilginç bir paradoks, değer ve önem üzerinde düşünmeye sevk etti beni, sağolun. :)

Ece hanım doğrusu paylaşımlarınız da eğlendiğiniz kadar eğlenceli bence, bu konuda da sağolun. :)

Diğer yandan, söylediklerinize katılmamak elde değil, anketlere katılmaya çalışıp toplu alımlara nadiren katılan biri olarak, hakikaten aylık toplu alım başlıkları insan enerjisiyle besleniyor, enerji veren bazı paylaşımlar olmasa girip bakmayacağım bile. Ama şu da aklıma gelmiyor değil; güzelim memleket insanının ayarları bozuluyor, ruhu törpüleniyor, normal ve az şeyler yaşanmıyor neticede. Sağlıkla kalmak büyük başarı sayılmalı adeta, becerebilene, diye bitireyim.

Son düzenleme:
Kahvemi demleyip gece mesaisine baş
Sözün sahibinin değeri ve öneminden bağımsız olarak; hem değerli olup hem önemli olmama konusu ilginç bir paradoks, değer ve önem üzerinde düşünmeye sevk etti beni, sağolun. :)

Ece hanım doğrusu paylaşımlarınız da eğlendiğiniz kadar eğlenceli bence, bu konuda da sağolun. :)

Kahve bahanesiyle hayatınıza giren insanların eğlence konusu olmaklığı üzerine de siz düşünün biraz. :)

Diğer yandan, söylediklerinize katılmamak elde değil, anketlere katılmaya çalışıp toplu alımlara nadiren katılan biri olarak, hakikaten aylık toplu alım başlıkları insan enerjisiyle besleniyor, enerji veren bazı paylaşımlar olmasa girip bakmayacağım bile. Ama şu da aklıma gelmiyor değil; güzelim memleket insanının ayarları bozuluyor, ruhu törpüleniyor, normal ve az şeyler yaşanmıyor neticede. Sağlıkla kalmak büyük başarı sayılmalı adeta, becerebilene, diye bitireyim. :)

Kahvemi demleyip gece mesaisi başlayınca yorumunuzu gördüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Kahveyle uzun zamandır haşır neşirim hatta öğrencilik döneminde 2 yaz kadar barista/barmen yamaklığı da yaptım. Kendimce artık hangi bölge hangi yöntem daha bana uygun nasıl demlemek istiyorum biliyorum. Belki yorumlarım size o yüzden eğlenceli gelmiştir forumun ciddi taraflarına pek uğramıyorum🙂

“Kahve bahanesiyle hayatınıza giren insanların eğlence konusu olmaklığı üzerine de siz düşünün biraz. :)

Kahve bahanesiyle hayatıma dahil olan insanların yeri bende çok özel ancak daha fazla da detay vermek pek etik gelmiyor. Lakin her hangi bir nedenden insanları eğlence konusu yapacak kadar omurgasız olduğumu düşünmüyorum.

Memleket herkesin ayarlarını bozdu burası kesin ama nasıl baş ettiğimiz de ayrı bir karakter göstergesi.

Sağlıcakla kalın.

Değerli arkadaşlar,

Herkese merhaba! Ekim ayı Toplu Tadım etkinliğinde sizlerle birlikte olmak bizim için büyük keyif ve heyecan.
Kahve ile alakalı üzerimize bir görev düştüğü zaman seve seve elimizden geleni yapmak isteriz.

Berker Bey yukarıda kampanya ile ilgili detayları açıklamış ben de birkaç konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim.

Şu an kahve stoklarımız biraz kritik, ancak kavurmahanede kavrulmayı bekleyen ve gümrükte ithalatı süren çeşitli kahvelerimiz var.
10 Ekim haftası satışa çıkacak kahveler halihazırda kavurmahanede bulunan kahveler. Ancak 17 Ekim haftası satışa çıkarmayı planladığımız kahveler gümrük işleminden geçeceği için ve olası plan dışı durumlar sebebiyle satışa sunma tarihlerinde gecikme yaşanabilir. Kahveler elimize ulaştığı andan itibaren satışa sunabilmek için elimizden geleni en hızlı şekilde yapacağımızdan şüpheniz olmasın lütfen.

Ürünlerin gramaj miktarlarında 125 g, 250 g ve 1 kg olarak yapıyoruz bundan sonra. 500 gramlık ürün seçeceğini kaldırdık. Bu şekilde denemek istenilen kahvelerin düşük gramajda alımını da uygun olacağını düşündük.

Yurtiçi kargo ile gönderim sağlıyoruz. İndirim öncesi 300 tl ve üzeri sepet tutarında kargo ücretsiz, altında olduğunda ise 24 tl kargo ücreti bulunuyor. Kahveler kutu içerisinde bilgi kartları ile geliyor. Kargo gönderim sıklığımız hafta içi her gündür.

6 - 9 tarihlerinde İstanbul Kahve Festivali'nde katılımcı olacağımızdan bu hafta da oldukça yoğun geçecek, gecikmeler yaşanabilir, anlayışınızı bekleriz.

Herhangi bir sorunuz olursa, hello@coffeedepartment.co ya mail atabilirsiniz, hızlı bir şekilde cevaplamaya çalışacağım, en verimli iletişim yöntemi bu olacaktır. Forum konusu üzerinden de iletişim kurabiliriz.

Herkese şimdiden afiyet olsun diliyorum,
Saygılarımla
🙌

Buradan kahve kulübü üyeleri ne zaman ihtiyaç duysa hiç bir zaman "yok" demeyen @Ömer Aydın , @metin , @orkunustel'e teşekkür etmek istiyorum. Kahve severler bu iyilikleri unutmaz.

Bir de @Beytbaba . Kendisin özledik bu arada.

geçtiğimiz 1 ekimde ciddi indirimler de vardı, bu ay festival ayı. bir çok firmada indirim yapıyor zaten. bunlara ilave sağolsun @metin beyde herzamanki gibi foruma katkısını göstermiş.
boxx'u bekliyordum açıkcası, seçilirse bende alım yaparım diyordum ama yukarda bahsettiğim gibi zaten fırsatlar ayındayız.

alım ekibine ve Metin beye tekrar teşekkürler.

Geri