1000 imza toplamaları gerekiyor seçime katılabilmeleri için.coffeerem sigle originleri espresso da çok başarılı bunu da listeye ekleyebilir miyiz sonrası için
James Bey'in kulüpten bir arkadaşa "sen git starbucks iç burası İngiltere adamın değirmeninden çekirdek alırlar" demesinden sonra hala ankette olması da zaten büyük bir hataydı...çekişme square mile/barn/april/la cabra arasında. James aradı %20 çok dedi kabul etmiyorsanız çıkalım anketten dedi. Patrik Rolf'da 1 hafta anca indirim verebiliriz diyor. Sanırım yine The barn içeceğiz peh.
çoh garıştırdılar forumu oyum gene probador'açekişme square mile/barn/april/la cabra arasında. James aradı %20 çok dedi kabul etmiyorsanız çıkalım anketten dedi. Patrik Rolf'da 1 hafta anca indirim verebiliriz diyor. Sanırım yine The barn içeceğiz peh.
İkinci tur olması genel olarak çok daha keyifli bir seçim yaşatabilir gibi ya genel olarak böyle bir şey yapılsa aslında yüzde 40dan aşağı yada yüzde 30dan aşağı kalırsa 1 seçilen firma bir üst oylamaya çıkılsa ayrı bir güzel olur diye düşünüyorumBu ay ikinci tura kalsın bence, tam da seçim atmosferine girmişken çok keyifli olur. İkinci turda "Kimma"cıların oyu belirleyici olacak diye diye düşünüyorum.
Tanzanya diye hatırlıyorum.Fam diyorum. Nisan Usta bir yerde "Benim her çekirdeğimden espresso yapabilirsiniz basınç ve sıcaklıkla oynayabiliosanız, biri hariç." dediydi. Espresso çelınç yapacağım çekirdeklerle.![]()
Adamların haberi bile yok kişisel öneriydi1000 imza toplamaları gerekiyor seçime katılabilmeleri için.
fam/oldschool/department/williams diye tahmin ediyorum