• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Anket Ağustos 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Sitelerine Lütfen Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 2 0.4%
  • Aroasting Lab

Oy: 8 1.6%
  • At Origin

• Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 7 1.4%
  • Caffe Di Toee

Oy: 0 0.0%
  • Strong Coffee Beans

• Celsius Roastery

Oy: 4 0.8%
  • Clean Cup

Oy: 16 3.3%
  • Coffee Department

Oy: 150 30.5%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 11 2.2%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 38 7.7%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 5 1.0%
  • Kernel Coffee

Oy: 17 3.5%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 0.6%
  • Kronotrop

Oy: 14 2.9%
  • Lot Coffee Roastery

• Maple Coffee Shop

• Molecule Coffee

• Nok Coffee

Oy: 10 2.0%
  • Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 14 2.9%
  • Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Sezy Coffee

Oy: 21 4.3%
  • Story Coffee Roasters

• Troika

• Firma1

• Vitus Coffee&Roastery

Oy: 107 21.8%
  • Zümrüt Karaca

• Kullanılan toplam oy
    491
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar keşke topluca yurtdışının en iyi en ünlü kahvelerini topluca alabilsek bunu isterdim diğer ülkelerin bir numara kavurucularını deneyimleme şansımız olurdu. ve o kadar muhteşem indirimler sağlıyormuş ki diğer ülkedeki kavurucular daha geniş kitlelere hitap edebilmek için. güzel olurdu .

arkadaşlar keşke topluca yurtdışının en iyi en ünlü kahvelerini topluca alabilsek bunu isterdim diğer ülkelerin bir numara kavurucularını deneyimleme şansımız olurdu. ve o kadar muhteşem indirimler sağlıyormuş ki diğer ülkedeki kavurucular daha geniş kitlelere hitap edebilmek için. güzel olurdu .
Öyle muhteşem indirimler olmuyor aslında daha önce yapıldı bu tarz alımlar. Yine yapılabilir tabi, burada önemli olan Türkiye'de olmayan ürünleri deneyimlemek oluyor. Şu an bir çok kavurucuda aynı ya da benzer çiftliklerin kahveleri var malumunuz.

129:95

Nitelikli papatya çeşitlerimizle akldhaslkhdlakssdlkasdkhas
Abi listede sen de varmışsın hiç fark etmedim, zaten uygun fiyatlı senin kahveler diye listede olabileceğini düşünmedim herhalde.
Artık sana vereceğim. :D Çıkarsan hem kiloluk indirim hem forum indirimi hiç uğraştırmazsın bizi beleşe gönderirsin. :D

Coffee Department demişken hayatımda içtiğim en iyi (ve pahalı :D) kahve Coffee Department'in Finca El Gobiado'suydu. Böyle bir kahve olamaz.
Kahve değil, sıcak portakal suyuydu. Türk kahvesi demliyordum, içtikten sonra bardağı odamda tutuyordum ve odam sabaha kadar portakal kokuyordu.

Coffedepatm yeni kahveler gelmiş ama aman tanrım bu fiyatlar nedir 😱 kahve için kahve kredisi cekicez sanırım. Keşke çay sever olsaydık bu ne fiyatlar. 3 bin 4 bin kilosu kahvenin. 😱 Bana mı tuhaf geliyor arkadaşlar bu fiyatlar

Coffedepatm yeni kahveler gelmiş ama aman tanrım bu fiyatlar nedir 😱 kahve için kahve kredisi cekicez sanırım. Keşke çay sever olsaydık bu ne fiyatlar. 3 bin 4 bin kilosu kahvenin. 😱 Bana mı tuhaf geliyor arkadaşlar bu fiyatlar
Biz aynı enflasyonun olduğu ülkede yaşıyoruz değil mi?
Doların 30lara dayandığı
Fakirlik sınırının 30bin sınırı olduğu
Benzinin lt/36tl olduğu
Ev kiralarının asgari ücret üzerinde olduğu

Yani hakikaten zor bir ülkedeyiz değil mi
Bilmiyorum hiç pazara gidiyor musunuz? Ben her hafta giderim. Hayatta kalmak için aldığım sebzeyi evime sokmak için 400+ tl harcıyorum. Et-balık yok. Protein Mercimek.

Yanlış anlama ama birisinin çıkıp çıkıp abov zam yapmış, bu yeni fiyatlar ne diye şaşırmasına, hayıflanmasına artık anlam veremiyorum.
Fiyat rahatsız ediyor ve istediğin bir çekirdek mi var?
Nasıl ben bi deterjan almak için a101-bim gezip fiyatlara bakıyorsam sende o çekirdeği araştırabilirsin.
Mesela La Loma-rom barrel bakalım

Kungpowdan 300 gramını 800+TL ye içebilirisn
Yada nijiden 410tlye
1690720571975.jpeg
Ama bu üç firmaya bakıp yahu cd ne yapmış dememelisin.
Tabi ki diyebilirsin ama sana, bana faydası ne?
Oturup fiyatlara ağlamak istyorsan çok geç. Çünkü o çekirdeğin yarısından çoğunu devlete alıyorsun.
Gümrük-kdv-ötv-gelirler vergisi-sgk

Affet sözüm direkt sana değil, hayatından memnun olupta burada 2-3 kavurucuya, içiciye laf atanlardan sıkıldım.
Bir tane tekirdağlı tırrek beni çileden çıkardı fiyat manipülasyonuyla. O yüzden rica ediyorum piyasayı araştırın.
Yurtdışı daha ucuzsa oradan alın, aynı çekirdeği daha uyguna satan kavurucu varsa oradan alın. Günlük yaşantımızda nasıl hayatta kalmaya çalışıyorsak bu hobide öyle. Ve bu kahve maslow’un ihtiyaçlarında üst sıralarda. Yani dertlenmek için 1-2 kademe yukarıdan başlamaya mana yok.

Doların 30lara dayandığı
Benzinin lt/36tl olduğu

Bilmiyorum hiç pazara gidiyor musunuz? Ben her hafta giderim. Hayatta kalmak için aldığım sebzeyi evime sokmak için 400+ tl harcıyorum. Et-balık yok. Protein Mercimek.

Yanlış anlama ama birisinin çıkıp çıkıp abov zam yapmış, bu yeni fiyatlar ne diye şaşırmasına, hayıflanmasına artık anlam veremiyorum.
Nasıl ben bi deterjan almak için a101-bim gezip fiyatlara bakıyorsam sende o çekirdeği araştırabilirsin.

Yada nijiden 410tlye
Ekli dosyayı görüntüle 27880
Oturup fiyatlara ağlamak istyorsan çok geç. Çünkü o çekirdeğin yarısından çoğunu devlete alıyorsun.

Affet sözüm direkt sana değil, hayatından memnun olupta burada 2-3 kavurucuya, içiciye laf atanlardan sıkıldım.
Bir tane tekirdağlı tırrek beni çileden çıkardı fiyat manipülasyonuyla. O yüzden rica ediyorum piyasayı araştırın.
Yurtdışı daha ucuzsa oradan alın, aynı çekirdeği daha uyguna satan kavurucu varsa oradan alın. Günlük yaşantımızda nasıl hayatta kalmaya çalışıyorsak bu hobide öyle. Ve bu kahve maslow’un ihtiyaçlarında üst sıralarda. Yani dertlenmek için 1-2 kademe yukarıdan başlamaya mana yok.
Coffee departman bizim göz bebeklerimizden sadece kahvenin fiyatlarının geldiği noktada git gide kahve tadabilme ve alabilme noktasında gitgide makas açılıyor kahve satıcılarına değil sözüm kahveyi ulaşmamız malesef giderek zor hale gelmesi bir anlık sesli düsündüm

Doların 30lara dayandığı
Benzinin lt/36tl olduğu

Yada nijiden 410tlye
Ekli dosyayı görüntüle 27880

Hele indirim koduyla Niji La Loma daha da uyguna geliyor. Bu çekirdeği cupping sonrası Fellow Ode MP ve 1zpresso K Max karşılaştırması da yaptık.
IMG_4490.jpeg
IMG_4491.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_4483.jpeg
    IMG_4483.jpeg
    84.7 KB · Görüntüleme: 31
Geri