nuclearmoonrise
Barista
5 tane timemore ürünüm var hepsini Aliexpress'ten aldım henüz bir sorunum çıkmadı. Yayın vs. farklı olması normal onlar da geliştiriliyor. Timemore firması her yıl ürünlerinde yenilikler yapıyor. Gelbura bu yenilikleri biraz geriden takip edebiliyor sadece. Bu bahsettiğiniz değişiklikler ya gelbura'da şu an satışta olan C2'lerde var ya da bir sonraki partide gelecektir emin değilim. E&B burr için ise çok bir bilgim yok ancak izlediğim bir videodan hatırladığım üzere (yanlış hatırlamıyorsam) inceleyen kişi bunun daha çok espresso'ya uygun bir kesici olduğunu söylemiş. Filtre için öğütüm bundan kaynaklı tutarsız olabilir.Selamlar, bir arkadasim icin Leshu coffee store’dan bahsettiginiz sekilde C2 aldim. Sozu gecen parcalar disinda yay ve safti bile farkli. Bende bulunan orjinal C2’nin burr fixture halkasi bunun saftina uymadi. Daha kalitesiz bir kesim var tornadan cikmis gibi. Ustelik ayni store’dan aldigim E&B updated burr‘ler cok zor donuyor ve tutarsiz ogutuyor. Cunku renginden de belli oldugu uzere malzemesi farkli. Ali expresse bulasmayin, gidip gelburadan alin derim.