• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gastroback Dual Boiler Yedek Parça-Tamir

ernhmlglu

Üye
İsim
Eren
Daha fazla  
İsim
Eren
Merhabalar iyi günler herkese, gastroback dual boiler bir kahve Makinesi satın aldım. Temizlik için shower screeni sökünce grup başlığı su dağıtıcı plakanın kırık olduğunu farkettim.
Bir kaç yere sordum ancak bu parçayı satan veya tamirini yapan bir firma bulamadım. Eskiden Amazonda Hepsiburadada satılıyordu yurtdışı alışverişe yasak geldiği için artık sipariş verilemiyor. Breville 900 serisi ile aynı platform, bazı Sage makineler ile de uyumlu. Teknik servis- destek firma önerebilecek olan var mıdır veya alternatif çözüm önerilerine de açığım. İstanbul Avrupa yakasindayim. Aynı zamanda üst su kapağının tırnağı da bozuk genel bir bakım da gerekiyor :/

image-1784235536058.jpgimage-1784144896876.jpgimage-1784235654168.jpgimage-1784235815506.jpgimage-1784141128833.jpg

Elitssh servis var İstanbul’da, abidin bey var çok bilgili bu makinelerde, ben breville 920 cihazımı yıllardır ona gönderirim, ayrıca bu parça için servise gerek yok, alıp kendiniz de takabilirsiniz. Abidin beyle görüşün yardımcı olacaktır.

Elitssh servis var İstanbul’da, abidin bey var çok bilgili bu makinelerde, ben breville 920 cihazımı yıllardır ona gönderirim, ayrıca bu parça için servise gerek yok, alıp kendiniz de takabilirsiniz. Abidin beyle görüşün yardımcı olacaktır.
Kendim takarım da parçayı da bulamadım, genel bir bakım da gerekiyor bir firmaya teslim etsem daha iyi olur diye düşündüm. Elitssh profesyonel hizmetler yazıyor Kağıthanede görünüyor burası sanırım ben bir görüşeyim kendileriyle çok teşekkür ederim 🙏

Kendim takarım da parçayı da bulamadım, genel bir bakım da gerekiyor bir firmaya teslim etsem daha iyi olur diye düşündüm. Elitssh profesyonel hizmetler yazıyor Kağıthanede görünüyor burası sanırım ben bir görüşeyim kendileriyle çok teşekkür ederim 🙏
Aslında bu servis, şu an türkiye'de sage'nin resmi satıcı olan enplus'ın anlaşmalı servisi, yani sage cihazınızı enplus'a götürdüğünüzde onlar da bu servise gönderiyorlar. büyük ihtimalle sadece parça temini de yaparlar ancak parça değişimi olduğunda değişim için ayrıca ücret almıyorlar diye biliyorum (veya Abidin beyin bana yaptığı bir güzellikti bu :)

Aslında bu servis, şu an türkiye'de sage'nin resmi satıcı olan enplus'ın anlaşmalı servisi, yani sage cihazınızı enplus'a götürdüğünüzde onlar da bu servise gönderiyorlar. büyük ihtimalle sadece parça temini de yaparlar ancak parça değişimi olduğunda değişim için ayrıca ücret almıyorlar diye biliyorum (veya Abidin beyin bana yaptığı bir güzellikti bu :)
Enplus bu modeli satmıyor ama ortak grup kullandığı model vardır belki, inşallah parça vardır ellerinde yoksa geriye tornacıları dolaşmak kalacak:) 0850li bir numara var, kayıt oluşturulup oradan oraya yönlendirilmeden doğrudan ulaşabileceğim bir numara varsa gönderebilir misiniz süreç uzamadan halletmiş olurum çoğu firmayı aradım ancak bizden almadıysanız destek veremiyoruz dediler elitssh de aynısını demez umarım

Geri