• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2025 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2025 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Sezy

Oy: 13 7.3%
  • Şubat - Calibre

Oy: 11 6.2%
  • Mart - A4

Oy: 5 2.8%
  • Nisan - Parsa

Oy: 0 0.0%
  • Mayıs - Meetlab

Oy: 5 2.8%
  • Haziran - Niji

Oy: 16 9.0%
  • Temmuz - Octagon

Oy: 3 1.7%
  • Ağustos - Grizzly

Oy: 2 1.1%
  • Eylül - Tone

Oy: 27 15.3%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 21 11.9%
  • Kasım - Milestones

Oy: 57 32.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 17 9.6%

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz yılki gibi bu yıl da önceki senenin sizin için en iyisini seçmek adına bir anket sunuyoruz. Süre 14 gün.

Sadece kahve/kavrum değerlendirmesi yaparsam

İlk 3, sırası önemli değil:

- Tone
- Octagon
- Calibre

Bu üçünün içinde bu sene en çok kahveyi içtiğim kavurucu olduğu için Tone'a oy verdim.

Sıradışı kahveler,tutarlılık ve iyi iletişimiyle oyum Milestones’a.

Manisa’ya selam olsun.

Oyumuz Turgutluspor'a.

bu sene bir sürü kahve içtim, nedense çoğu vasattı. Yurtdışı alımı kesildikten sonra mecbur memlekete yoğunlaştım ve şunu anladım ki; bize kötü kahveler gelmiyor ama çoğu kavurucu kahvenin hakkını veremiyor. Bu arada hakkını veremeyen ekip burada yerlere göklere sığdırılamıyor o da ilginç.

Özetle aklımda yegane kalan kavurucu Tone.
Bir de Old School'un yeni seriyi aldım, eminim o da süper çıkacak ama 2025 için tek aklımda kalan Tone.

bu sene Tone Tone Tone🤩
Aylık alım öncesinde de alışveriş yapmıştım. Hem canlı hem geniş seçkisi cezbediciydi ama daha çok etkileyen künyesinde ne yazıyosa fincanda deneyimlemek oldu. Beyaz Listemizin tepesinde yer aldılar varolsunlar🦦

Milestones diyorum ben de

A4 Niji Tone
Hangisini birinci yapsam diğerine ayıp olur..

Geri