• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggimate PRO Kit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husbx72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
12500
Vallahi amme hizmeti. Bu fiyatlara üst seviye shot alınan bir makineye sahip olmak mümkün. İyi satışlar.

kendisinden yakın zamanda (8850 tl iken) gaggimate pro setini aldım sorunsuz sağlam bir şekilde elime ulaştı ilgi alakası için teşekkür ederim tekrardan

Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Gaggiuino ile uğraşacağınıza alın bir kit bağlayın geçin. Kit kurulumu için youtube'da oldukça basit videolar var ve discord kanalı sürekli aktif, her türlü soruya hızla cevap bulunuyor.

iki kit aldım Hüseyin bey sağ olsun, makinelere monte edip deneyeme paylaşacağım

Sağolsun Hüseyin bey,
Bu arada iki makine monte ettik birisi çok iyi çalıştı ama maalesef kapak takarken ekran çatladı, öteki makine biraz acele ile yaptık su sızdırma var ve par değeri okunmuyormuş su sıkıntısı halledip bakacağız
Bir sorum var ekran ayrı satıyor musunuz olursa fiyatı nedir?

Ekli dosyalar

• 2110C549-6C85-4F9E-9B25-563146AAAB33.jpeg
    2110C549-6C85-4F9E-9B25-563146AAAB33.jpeg
    148.1 KB · Görüntüleme: 30
  • 9A467AD2-1ECE-4A95-81AF-7FB3F45E972A.jpeg
    9A467AD2-1ECE-4A95-81AF-7FB3F45E972A.jpeg
    182.5 KB · Görüntüleme: 30
  • F34D6C3B-69B6-4F2E-A975-D8AD07D9EEB5.jpeg
    F34D6C3B-69B6-4F2E-A975-D8AD07D9EEB5.jpeg
    239.1 KB · Görüntüleme: 30
Sağolsun Hüseyin bey,
Bu arada iki makine monte ettik birisi çok iyi çalıştı ama maalesef kapak takarken ekran çatladı, öteki makine biraz acele ile yaptık su sızdırma var ve par değeri okunmuyormuş su sıkıntısı halledip bakacağız
Bir sorum var ekran ayrı satıyor musunuz olursa fiyatı nedir?
Merhaba tekrar dan hayırlı olsun. Tüm parçalar kit halinde. Yedek ekran maalesef şu an elimde yok. Sipariş edilebilir. Siz bana WhatsApp üzeri yazın şu an şehir dışındayım Salı günü Antalya’ya geri döneceğim

Geri