• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia Classic Whatsapp grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan schiele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

schiele

Barista
İsim
gunberk
Merhaba arkadaşlar Gaggia classic kullanan ve yeni kullanmaya başlayan arkadaşlarla whatsapp grubu kuruyorum.

Hem makineyle ilgili birçok ekipman için toplu alım yapmak hem de espresso serüvenimizde karşılıklı bilgi paylaşımı yapmaya yönelik bir hızlı iletişim ağı oluşturmaya niyetliyim.

Makineye başlarken ne gibi değişiklikler yapmalı shotları bu değişikliklere göre nasıl almalı gibi deneyimlerimizi paylaşacağız.

Gaggia classic kullanıp whatsapp grubuna katılmak isteyenler bana yazabilir.

Ben de özelden yazdım, gruba alır mısınız?

Geri