MarkoPaşa
Barista
- İsim
- Berke
Daha fazla
- İsim
- Berke
- Espresso Makinesi
- Gaggia Classic Evo 2023
- Değirmen
- Timemore C3, Kingrinder K6
- Ekipmanlar
- V60, Origami, Drip Assist, Lilydrip, Konchero AS-21267A, AeroPress, MHW-3BOMBER Cube 2.0 Black, Kingrinder K6
Arkadaşlar merhaba. uzun süredir kahvelerimi v60 demleyerek tüketiyorum. Bir süredir espressoya başlamak istiyordum, evlenip küçük bir kahve köşesi elde edince zamanı geldi diye düşündüm. Espresso hakkında bilgilerim çok sınırlı, forumda hep filtre demlemelerle ilgilendim. Espresso makinesi olarak forumda Gaggia Classic'in çokça önerildiğine şahit oldum. Aklıma birkaç soru takıldı, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
1) Ürünü "Gaggia Classic Pro" modeliyle hatırladığım için öyle arattım ama kendi sitesinde ve diğer yerlerde de "Gaggia Classic Evo 2023" satılıyor. Foruma bakınca da "Evo Pro 2023" yazıldığını gördüm. Bu modeller arasında fark nedir veya "Evo Pro" ile "Evo" aynı mıdır?
2) "Gaggia Classic Pro 2019" diğer modele göre daha pahalı, 2019 almanın bir mantığı var mıdır?
1) Ürünü "Gaggia Classic Pro" modeliyle hatırladığım için öyle arattım ama kendi sitesinde ve diğer yerlerde de "Gaggia Classic Evo 2023" satılıyor. Foruma bakınca da "Evo Pro 2023" yazıldığını gördüm. Bu modeller arasında fark nedir veya "Evo Pro" ile "Evo" aynı mıdır?
2) "Gaggia Classic Pro 2019" diğer modele göre daha pahalı, 2019 almanın bir mantığı var mıdır?