• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia Classic boşta çok hızlı akış

ıamphysicist

Barista
İsim
Physicist
Merhaba arkadaşlar Ocak ayında gaggia classic almıştım sıfır. O zamandan beri gayet memnun kullanıyordum. Bu sabah suyun akış hızı inanılmaz hızlı oldu yani o damlacığımsı görüntü gitti ip gibi çok hızlı akıyor su. Her seferinde 40 saniye süren demlemem şuan 20 saniye gibi sürelerde bitti sebebi nedir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Fotoğraf da yükledim dikkatli bakarsanız sağa doğru da bir fışkırma gibi bir şey görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_0110.jpeg
    IMG_0110.jpeg
    178.8 KB · Görüntüleme: 21
Aynısı bende de oldu. Duş başlığını kireç temizleyicisi ile temizleyince geçti. Hem makinenin genel temizliğini yapmadıysanız yapmanızı öneririm hem de başlığını alyan yardımı ile çıkarıp onu da aynı şekilde bir kireç çözücü solüsyonda bekletip temizlerseniz eskisi gibi boncuk boncuk akar.

Tamamdır çok teşekkürler. Makinenin genel temizliğini nasıl yapıyoruz bir video vs var mı anlatabilir misiniz? Gaggianın kendi kireç çözücü solüsyonunu almayı düşünüyorum iş görür sanırım.

Tabii kendi markası iş görür. Gaggia'nın kireç çözücüsü gerekesiz pahalı gelmişti o yüzden başka bir marka aldıydım. Solüsyon dediği sadece asit. Yanlış hatırlamıyorsam sadece laktik asit olanları öneriyorlardı.
bence çok güzel anlatmış imkanın varsa böyle temizlemen daha iyi
Yoksa dümdüz bu da iş görür.

Geri