• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Francihise mekan oluşturmak için Baştan hangi kahve makinası alınmalı; La cimbali, Fiamma, Nuova simonelli, Wega, vb.

mcxbarista

Yeni Üye
İsim
Ömercan
Daha fazla  
İsim
Ömercan
Francihise mekan oluşturmak için Baştan hangi kahve makinası alınmalı; La cimbali, Fiamma, Nuova simonelli, Wega, vb.

La marzocco iyi bir firma fakat fiyatlar biraz uçuk. La marzocco olayı bence mekana özel makina tasarladığı için fiyatlar biraz özel oluyor. Fakat bence diğer markalarda da çok özel cihazlar var.

öncelikle yoğunluk olacak bir mekan mı? ihtiyacınız daha fazlasıysa ve uygun fiyatlı diye yönelip arka arkaya gelen 10 sütlü sipariş anında buhar gücü düşecek bir makine satın alırsanız büyük problemler yaşarsınız.

gerçekten 👑 tüm gün rush hour olsun tık demiyor.
Yoğunluk olma durumun da la cimbalinin m26 Turbo stream milk diye bir modeli var. Bu özellik ile makinanın buhar gücü düşmüyor. Sürekli buhar alabiliyorsun. Birde model içerisin de 4 farklı süt kayıt edip başında beklemeden kremayı yapabiliyorsun. Bu model bence gayet iyi.

Yoğunluk olma durumun da la cimbalinin m26 Turbo stream milk diye bir modeli var. Bu özellik ile makinanın buhar gücü düşmüyor. Sürekli buhar alabiliyorsun. Birde model içerisin de 4 farklı süt kayıt edip başında beklemeden kremayı yapabiliyorsun. Bu model bence gayet iyi.

2 gruplu tek boiler li bir cimbali icin bu fiyat cok fazla. M24 den tek farki buharin biraz daha gelismis olmasi. Bu fiyata bence 2 gruplu la marzoccoda bulabilirsiniz. Belki cok az ustunedir ama cok daha yuksek olacagini sanmam fiyatin. Cimbali de alinicak 2 makine var. biri m100 biri de yeni modeli olan m200. Onemli olan zaten bugar gucunun dusmesi degil. Arka arkaya kullanimda tek boiler da basincda duser. Bu yuzden espressoyu alirken 9 bar basamaz makine. 160.000 tl ye tek boilerli boyle bir makine almak bence cok gereksiz. Ayni ozelliker 2 grup lu rocketlerde ve lelitlerde de var ve yari fiyatlari. Siz bence ne butceniz var onu soyleyin bizde ona gore tavsiye verelim. Cunku attiginiz makine benim gozumde en fazla 60.000 tl eder.

La cimbali m200 modeli 270 bin bandında bir fiyata sahip dediğiniz gibi iyi bir cihaz fakat attığım model de kötü bir model değil cihaz özellikli bir makina smart boyler teknolojisi var cihaz da cimbali de her cihaz da olmayan bir özellik bunun dışında turbo stream milk özelliği mevcut bu özellik ile 4 farklı süt sıcaklığı ekliyebiliyorsunuz makinaya 4 farklı krema modunu ekledikten sonra istediğiniz kremayı hep aynı kıvam da ve tatta çıkarabiliyorsunuz

La cimbali m200 modeli 270 bin bandında bir fiyata sahip dediğiniz gibi iyi bir cihaz fakat attığım model de kötü bir model değil cihaz özellikli bir makina smart boyler teknolojisi var cihaz da cimbali de her cihaz da olmayan bir özellik bunun dışında turbo stream milk özelliği mevcut bu özellik ile 4 farklı süt sıcaklığı ekliyebiliyorsunuz makinaya 4 farklı krema modunu ekledikten sonra istediğiniz kremayı hep aynı kıvam da ve tatta çıkarabiliyorsunuz
Lutfen buna inanmayin. Evet dediginiz ozellikleri okudum. Ama makineye kendi sut kopurtmesi icin asla guvenemezsiniz. Derece ayni olsada ayni sonuc asla cikmaz. Sutu makine degil kullanan kopurtur yani. Ben kotu bir makine demedim asla zaten. Ama bu paranin makinesi degil. Bu makinenin yapip m24 un yapamadigi hic bir sey yok. Az daha buhari kuvetli o kadar. Benim icin evimdeki 1500£ makine bile bundan iyi. Bu paranin makinesi degil benim gorusum. 160.000 tl vericeksem en azindan cift boiler olmasini beklerim.

Mantıklı. Biz de la cimbali M200 modelini aldık. Ts özelliği opsiyonel idi. Taktırdım. 4 farklı özelliği de süt ısıtma,flat white, latte, cappuccino için krema ve köpük yapma.
Tavsiye ederim. Kullanışlı. M26,M39,M100 ve 200 düşünülebilir. Üst modellerde button modeli olmasi daha sağlam. Touch screen arizalari çok masraflı oluyor.

Ancak yoğunlukta sadece Ts özelliği ile olmaz. Sütçü,şatçı ve dökücü şart :)))

Geri