• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Flair Pro 2 ve Ekstra Ekipmanları

Ürünün Fiyatı
12.000

Coffeekula

Üye
İsim
Berkay
Selamlar, 2024 Ağustos ayında forum üzerinden aldığım ve forum üzeriden mazisini takip ettiğim kadarıyla 4. sahibi olduğum Flair pro 2 mi satıyorum. Espresso konusunda çokça şey öğretti bana ama artık çevremdeki kişilere de kahveyi sevdirmeye başladığım için biraz kalabalıklaştık ve artık modlu bir gaggia veya bir süre daha bütçe oluşturup başka bir espresso makinesine geçmeye karar verdim. Tek kişi için oldukça yeterli ve çok zevki , 2 kişi için 2. Portafiltre ile işin içinden rahatça çıkabileceğiniz bir ekipman.

İlan içeriğinde normal kutu içeriğine ek olarak;
-2. Portafiltre
-Normcore tamper
-Contalar (bunların normal kutu içeriğinde olup olmadığından emin değilim)

Oldukça temiz kullandım, aldığımda olan kozmetik kusurların dışında ekstra bi kusuru olduğunu hatırlamıyorum ama isteyene ayrıntılı fotoğraflarını gönderebilirim. 2. portafiltre nin bir kenarında hafif bir eğiklik mevcut ama kullanıma herhangi bir engeli yok. Gövdede portafiltre nin oturduğu yerde ve su tepsisinin oturduğu yerde takıp çıkarmadan kaynaklı kozmetik kusurları var (fotoğraflara ekledim).Screenshot_2025-02-08-19-15-13-573_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2025-02-08-19-15-20-467_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2025-02-08-19-15-24-030_com.miui.gallery.jpgScreenshot_2025-02-08-19-15-25-362_com.miui.gallery.jpg

güvenilir satıcı.

Espresso temellerini çok güzel öğreten bir makine. Full manuel olduğu için çıkan shota el emeği göz nuru gözüyle bakıyorsunuz.
Ancak uzun vadeli düşünemiyorsunuz bu makineyle. Haliyle de çabuk el değiştiriyor.
Aslında ofis yazlık gibi ikinci mekan olarak kullandığınız yerlerde kompakt ve taşınabilir olduğu için uzun vadeli düşünülebilir ama ben böyle şeyler için sonda eklediğim şekilde bi çanta yaptım bu açıdan benim için en iyi seçenek sabit kazanlı bir makineye geçmek olacak ☕

Güncel☕

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-09-14-49-05-147_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-03-09-14-49-05-147_com.miui.gallery.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Geri