• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flair Pro 2 için Tartı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husbx72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

husbx72

Barista
İsim
Hüseyin Aksu
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aksu
Merhaba Arkadaşlar, Flair Pro 2 Stand (arası) için uyumlu tartı bilen varmı? Evet Ali Express vs de var ama, Türkiyeden alabilecek ürün olursa tercih ederim.

Ekli dosyalar

• Bildschirmfoto 2023-09-29 um 14.56.18.png
    Bildschirmfoto 2023-09-29 um 14.56.18.png
    403.6 KB · Görüntüleme: 51
Tr de zor dostum, olanlarda da kronometre yok,

Ben şahsen @Daunterm tavsiyesiyle bunu aldım

ali expresste güzel tartılar var boyut olarak 95mm genişlik, 95-100mm uzunluk olanlar yeterli olacaktır.

ali expresste güzel tartılar var boyut olarak 95mm genişlik, 95-100mm uzunluk olanlar yeterli olacaktır.
Tşk (y)(y)(y)

Bu arada ürün muadili sayılanlara taş çıkartır. Ben v60 demlemesini bile bununla yapıyorum. Mis gibi alet.

Hocam ben 15 inde söyledim 25 inde geldi, bana da 3-9 Ekim arası diyordu, daha erken geliyor genelde

Geri