kavebit
Barista
- İsim
- Mehmet
Daha fazla
- İsim
- Mehmet
- Espresso Makinesi
- Cafelat Robot, Flair 58 +, 9barista
- Değirmen
- Timemore Sculptor 078S, Niche Duo, Comandante, Timemore Slim,
- Ekipmanlar
- Cafelat Robot, V60, Kalita, Chemex, Origami, Torch Mountain Dripper, Aeropress, Delter, Soy, Kompresso..
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Altındağ
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Çankaya
Flair 58 Plus, İngiltere’den 2024 yılı Ekim ayında satın alınmıştır. Evde Flair 58 Plus haricinde 2 adet Manuel espresso ekipmanı daha bulunduğu ve bol bol seyahat ettiğim için çok çok az kullanılmıştır. Fotoğraflarda da görüleceği üzere bir sıkıntısı, eksiği yoktur.
İlk önceliğim elden teslim etmek olacaktır. Hem alıcı hem satıcı açısından en güvenli yöntem olduğunu düşünüyorum. Yer: Ankara.Kargo ile göndermeyi çok düşünmüyorum. Kargo ile gönderim talep edilmesi halinde, ödeme sonrası alıcı ödemeli olarak özenle paketlenip gönderilecektir. Kendi orijinal kutusu ile teslim edilecektir. Ciddi alıcılar ulaşırsa memnun olurum. Beğendiğim ve memnun kaldığım bir ürün olmasına rağmen, ekipman fazlalığı ve nakit ihtiyacı nedeniyle satışa çıkardım. Fiyatta makul ölçüde pazarlık payı bulunmaktadır.

İlk önceliğim elden teslim etmek olacaktır. Hem alıcı hem satıcı açısından en güvenli yöntem olduğunu düşünüyorum. Yer: Ankara.Kargo ile göndermeyi çok düşünmüyorum. Kargo ile gönderim talep edilmesi halinde, ödeme sonrası alıcı ödemeli olarak özenle paketlenip gönderilecektir. Kendi orijinal kutusu ile teslim edilecektir. Ciddi alıcılar ulaşırsa memnun olurum. Beğendiğim ve memnun kaldığım bir ürün olmasına rağmen, ekipman fazlalığı ve nakit ihtiyacı nedeniyle satışa çıkardım. Fiyatta makul ölçüde pazarlık payı bulunmaktadır.