• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat performans kahve firmaları

Anisah benim alıp da çöpe attığım tek kahve.
Colombia'sını almıştım Hepsiburada üzerinden.
Normalde ne kadar kötü de olsa cold brew falan bir şekilde kullanırım kahveleri ama bunu direkt çöpe attım.

Calibre Coffee ( Gruba özel inidirm mevcut)

4'lü tadım seti 224₺' ye geliyor. Daha önce denemedim sanırım deneyeceğim.

1638969960607.png

4 al 3 öde kapsamında 360tl'ye geliyor. Düşünülebilir.

1638970215964.png

The Noch Coffee Roasting fiyatları uygun nitelikli kahve çekirdekleri satan bir firma. Denenmeli
Çekirdekleri Birlik Baharat'ın ithal ettiği çekirdekler gibi duruyor. Bu yüzden niteliği konusu bence muallak.

Adresi hiçbir yerde yok.( Adres bilgisi Gizlilik ve Mesafeli Satış Sözleşmesinde de yok. İletişim numarası ve mail adresi mevcut.)

Kavurucusu/sahibi kim belli değil. ( Büyük ihtimalle Sahibi/Ortağı sizsiniz veya doğrudan bir bağlantınız olduğunu düşünüyorum. Dün bir yorumda Genç Kadın Girişimci olduğunu ve düzenli çekirdek aldığınızı yazmışsınız ama sosyal medyada araştırma yapınca aslında sizinle bağlantısı olduğu apaçık ortada gibi. )

Hasat yılı bilgisi yok.

Şu Columbia çekirdeği ise tam yılbaşı sürprizi tadında. Acaba hangi Nitelikli Columbia

Çekirdekleri Birlik Baharat'ın ithal ettiği çekirdekler gibi duruyor. Bu yüzden niteliği konusu bence muallak.

Adresi hiçbir yerde yok.( Adres bilgisi Gizlilik ve Mesafeli Satış Sözleşmesinde de yok. İletişim numarası ve mail adresi mevcut.)

Kavurucusu/sahibi kim belli değil. ( Büyük ihtimalle Sahibi/Ortağı sizsiniz veya doğrudan bir bağlantınız olduğunu düşünüyorum. Dün bir yorumda Genç Kadın Girişimci olduğunu ve düzenli çekirdek aldığınızı yazmışsınız ama sosyal medyada araştırma yapınca aslında sizinle bağlantısı olduğu apaçık ortada gibi. )

Hasat yılı bilgisi yok.

Şu Columbia çekirdeği ise tam yılbaşı sürprizi tadında. Acaba hangi Nitelikli Columbia
Çekirdek tedarikçisi/kavurucusu kaynağını buldum.

Soyle bisey buldum deneyeni var midir bilmiyorum
Uzun zamandir isyerinde kullaniyoruz gayet memnunuz, espresso cekirdeklerini ve colombia disindakileri fazla kavrulmus buluyorum, onun disinda colombialari da skorlu kahveler ve fiyatina gore bir cok firmadan daha iyiler, arkadas cope attim demis ama firma super ilgili, bir kavrumu begenmeyerek iade etmistim, hic sorun cikartmadiklari gibi dunya kadar hediye kahve ile degisim yaptilar... bu fiyat araliginda kahve dunyasi vsyi dover... yoresel diger kahvelerini onermiyorum

Germia coffee sidamosunu aldim trendyol uzerinden gayet basarili ve taze kavrum bir cekirdekti, denemek isteyenlere oneririm

Ben yıllardır coffee tropic kullanıyorum, çok da memnunum. 1 kg olarak alıyorum, 4-5 haftada tüketiyorum. Aslını sorarsanız bu kadar zaman sonra kahvede çeşit bile çok aramıyorum diyebilirim. Belli çekirdeklerin çevresinde dönüyor içim zevkim. Deneme dürtüsü olunca ediniyorum, onun dışında Burundi ile ben son derece mutluyum. Gayet parlak ve aromatik, her türlü içime de hitap eden joker gibi bir çekirdek.

Ucuz diye aldığım kahvelerin hepsinde ogutumden sonra çok fazla toz oluyor ve elektriklenmeyle öğütücü alti komple kahve oluyor. (Örneğin son aldığım açık kavrum sanal baharat kahveleri)
Ne kadar az kahve görürsem ogutucunun altında kahve o kadar iyi oluyor. Yoksa bana mı öyle geliyor? Bir alakası var mıdır acaba?

Hasat yılı bilgisi yok.

Neden muallak mesala ?
Niteliği muallak olan bir firmadan neden kahve almak istersin mesela? Whatsaptan görüştüğüm sensin diye düşünüyorum?

Bu bir art niyetli bir yorum mudur _? Değilse neden niteliği muallaktır ?
açıklarsanız sevinirim..

Neden muallak mesala ?
Niteliği muallak olan bir firmadan neden kahve almak istersin mesela? Whatsaptan görüştüğüm sensin diye düşünüyorum?

Bu bir art niyetli bir yorum mudur _? Değilse neden niteliği muallaktır ?
açıklarsanız sevinirim..
@utkuxx sizin forumdaki tüm mesajlarınız bana bu şarkıyı anımsatıyor, ben de paylaşayım dedim, herkese armağan olsun. Keyifli dinlemeler!

Bir buçuk yıldır laboratuvarda A roasting lab kahvelerini kullanıyoruz. Amazon üzerinden çok ucuza denk gelebiliyor. Amazon üzerinden ucuz aldığınızda 3-5 ay önce kavrulmuş ve öğütülmüş olabiliyor. Profesyonel ekipmanlarınız ve sofistike bir damak zevkiniz varsa fark edebilir elbette. Laboratuvar için vakumlu market kahvesi içmekten iyidir bakış açısıyla çok önemsemiyorum açıkçası. Aralık ayı başında kilosu 79 liraya Brundi Afric aldık 4kg örneğin. Bu fiyata markette bile kahve bulmak imkansız. Başka bir örnek vermem gerekirse 2-3 hafta önce kilosu 150 liraya Etiyopya Adado aldım. İnanın hiç beklentim yoktu. Evde V60 ile demiyorum. İnanılmaz keyifli. Takip etmenizi tavsiye ederim.
Bu arada öncesinde de zaman zaman Coffee Tropic, Moliendo ve Coffeerem kahvelerini de kullandık. Fitre makinesi için hiçbiri üzmedi. Mottomuz ne olursa olsun yanık market kahvesinden iyidir :)

@utkuxx sizin forumdaki tüm mesajlarınız bana bu şarkıyı anımsatıyor, ben de paylaşayım dedim, herkese armağan olsun. Keyifli dinlemeler!

Ne gördün? neyi kovalıyorsun? neyin peşindesin de sahtekarlık yapıldığını ima ediyorsun diye açık açık yazmadığım için hatırlatıyorsur. Bir dahakine daha net olurum :)

Geri