• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre Kahvede En Sevdiğiniz Tat Profili Hangisi? Meyvemsi mi, Çikolatamsı mı? ☕

Filtrede 🟢 iyidir, hoştur. Nadiren de 🟣

Filtre kahve dünyasında herkesin damak tadı farklı. Kimimiz canlı ve parlak meyve notalarını severken, kimimiz yoğun çikolata ve kuruyemiş karakterinden vazgeçemiyor.

Peki sizin favori tat profiliniz hangisi?
🟢 Meyvemsi Narenciye, kırmızı meyve, tropikal meyve ve yüksek canlılık sunan kahveler.
🟣 Çiçeksi Yasemin, lavanta, bergamot ve zarif aromatik notalar.
🟤 Çikolata Sütlü çikolata, bitter çikolata, kakao ve karamel tatlılığı.
🟠 Kuruyemiş Fındık, badem, ceviz ve kavrulmuş kuruyemiş karakterleri.
Merhabalar,

Kahvenin karakterinden kavrulma yöntemine (ustalığına), saklama koşulundan bekleme süresine; her birimizin damak, burun ve eşref saatine kadar çok çeşitli ve ayrıntılı etkeni düşününce yukarıdaki tüm tatların kendine özgü bir yeri, değeri var. Şanslıyız ki bu kadar farklı rayihayı algılayıp deneyimleyebiliyoruz.
Abartılı aroma patlamaları olmamak kaydıyla farklı zamanlarda her birine denk gelmekten büyük keyif alıyorum. Hatta aklımda belirli bir tat profili varken bambaşka bir tada rastlamak da eğlenceli, keşfedici olabiliyor. O nedenle önerilerden de, değişik ürünleri denemekten de geri kalmamaya çabalıyorum.

Afiyetle esenlikler 🖖🏼

Son düzenleme:
Merhabalar,

Kahvenin karakterinden kavrulma yöntemine (ustalığına), saklama koşulundan bekleme süresine; her birimizin damak, burun ve eşref saatine kadar çok çeşitli ve ayrıntılı etkeni düşününce yukarıdaki tüm tatların kendine özgü bir yeri, değeri var. Şanslıyız ki bu kadar farklı rayihayı algılayıp deneyimleyebiliyoruz.
Abartılı aroma patlamaları olmamak kaydıyla farklı zamanlarda her birine denk gelmekten büyük keyif alıyorum. Hatta aklımda belirli bir tat profili varken bambaşka bir tada rastlamak da eğlenceli, keşfedici olabiliyor. O nedenle önerilerden de, değişik ürünleri denemekten de geri kalmamaya çabalıyorum.

Afiyetle esenlikler 🖖🏼

Zaman ve mekan vurgusu çok önemli.
Yeni bir üye olarak; dün bu başlığa verilen bir cevap vardı. Okuyunca moralim bozulmuştu.
O cevabın silindiğine sevindim.
O cevaptan uzakta bu cevaba yakın anlar ve insanlar dilerim.

Geri