• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre kahve makinesi damlatma yerinden su kaçırıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vera

Barista
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Selamlar , bir arkadaşım Almanya'dan kahve makinesi almış ancak aşağıdaki vdeo'da da görebileceğiniz gibi su damlatma aparatının dibinden su kaçırıyor o kısmı söktüm baktım orada bir conta tarzı birşey olması gerekmiyor mu ? o çubuk çok rahat dönüyor oturduğu yer tırnaklı gerçi tık diye oturuyor ama o dibinden su kaçırıyor çözümü nedir acaba ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-05-16 saat 10.16.18_cfd1908b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-16 saat 10.16.18_cfd1908b.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Görsel 2024-05-16 saat 10.16.37_cb45e7da.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-16 saat 10.16.37_cb45e7da.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 20
78 kişi bakmış kimse bir fikir beyan etmemiş yoksa normal mi bu durum ? dün iyice inceledim dibinden değil o damlatma çubuğunun kenarlarından kaçırıyor ancak o kenarlarında bilerek açılmış delikler mevcut acaba püskürtme yaparken oradan hava alsın diye yüksek basınç olmasın diye açılmış hava boşluklarımı var ?

Orada conta olsa sanırım bu problem olmazdı. Nalburlardan oraya uyacak şekilde lastik conta alırsanız problem çözülür gibi.

Bir de, eğerki oraya kaçan su miktarı önemsenmeyecek şekildeyse ve makinaya zarar vermeyecek durumdaysa belki oraya kaçan miktarı göz önünde bulundurarak bir tık fazla su konularak problem çözülebilir. Kısa yoldan dertten kurtulmak için söyledim :D

Tabiki normal değil.... Uygun bir conta bulabilirseniz sorunu çözebilirsiniz. Yada çevrenizde küçük ev aleti tamir yapan bir yer varsa çıkma parça ile değiştirebilirler...

Conta olsa da kaçırıyor dibinden kaçırmıyor ama , çubuğun altında birbirine geçen kısımdan kaçırıyor anlam veremedim içinde conta olacak hali yok oranın ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-05-17 saat 11.09.41_a7221341.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-17 saat 11.09.41_a7221341.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Görsel 2024-05-17 saat 11.09.41_d433139f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-05-17 saat 11.09.41_d433139f.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 8
78 kişi bakmış kimse bir fikir beyan etmemiş yoksa normal mi bu durum ? dün iyice inceledim dibinden değil o damlatma çubuğunun kenarlarından kaçırıyor ancak o kenarlarında bilerek açılmış delikler mevcut acaba püskürtme yaparken oradan hava alsın diye yüksek basınç olmasın diye açılmış hava boşluklarımı var ?
Makinenin marka modeli nedir? Sıfır mı? Garanti kapsamında mı? Ne kadar kullanıldı? Bu gibi bilgileri paylasabilirseniz aynı makineyi kullanan veya anlayan birileri yardımcı olabilir. Paylastığınız bilgilere bakarsak plastik bir parçanın su kaçırdığından başka bir şey göremiyoruz

Geri