• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre kağıdını nasıl katlıyorsunuz

Pourology

Barista
İsim
Çınar
Daha fazla  
İsim
Çınar
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Ben hario 02 bol poşet kullanıyorum v60 için ama hicbir zaman tam oturuyo gibi gelmiyor boşluk bırakmadan katlıyorum olmuyo bırakarak katlıyorum olmuyo kağıdı bastırarak ta ıslatsam bastırmasamda olmuyo ya da bana öyle geliyo tam olarak mükemmel şekilde spiralleri göreniyorum mesela üst kısmını görüyorum sma aşağıdı yok orası beyaz siz nasıl yapıyorsunuz?

Kağıdı elinizle drippera yerleştirip çeşme altına tutun. Mükemmele en yakın seviyede oturacaktır. Mükemmel oturması aşırı önemli değil zaten.

Tırtıklı kısımdan tam katlamayın, alt tarafı tırtıklı kısıma tam denk gelsin yukarı katlarken daha geniş katlayın

Ekli dosyalar

• IMG_20250209_033939.jpg
    IMG_20250209_033939.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 99
Geri