• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı fellow ode gen1/gen2 burr kredi kartı imkanı vardır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
13000 + kredi kartı imkanı

Ayberk

Barista
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Robot
Değirmen
Comandante c40, fellow ode Gen2, df64
Ekipmanlar
Hario v60, origami, fellow stagg ekg pro,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Balıkesir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gönen
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bandırma
herkese selam, forumdan ve ilk sahibinden bir arkadaştan aldığım fellow ode gen1’i satmaya karar verdim. askere gittim dolayısıyla 7 8 aydır kullanılmıyor. öncesinde de genelde espresso tükettiğim için çok az kullandım herhangi bir sorunu yoktur üzerinde gen 2 burr takılı. gen2 burrları forumda bir arkadaştan ayrı olarak satın aldım o da çok az kullanmış sıfır olarak kabul edebilirsiniz. hızlı dönüş için instagramdan yazabilirsiniz (ayberker10)

Ekli dosyalar

• IMG_0237.jpeg
    IMG_0237.jpeg
    85.4 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_0236.jpeg
    IMG_0236.jpeg
    81.7 KB · Görüntüleme: 130
bandırma içi elden teslim edebilirim, diğer illere de kargo ile gönderim sağlayabilirim

18000Tl ile güncel

orijinal fırçası falan da mevcut, yeni yıla özel gen2 ve gen1 burrlar ile birlikte sadece 18000Tl 😃😃

17000Tl ile güncel

güncel, takas tekliflerini değerlendirebilirim

gen2 burr ve gen1 burr ile beraber 15000Tl ile güncel

14000Tl ile güncel

güncel
elimde farklı ekipmanlar da var toplu almak isteyen olursa fiyatta da yardımcı olurum
sermaik 02 hario v60
hario mini slim plus çok az kullanıldı
hario buono kettle
ürünlerin yanında hediye hario kağıt filtre de göndereceğim

13000Tl ile güncel (gen1 ve gen2) burr + termometre hediyeli.
motor ekipmanları ile takas düşünebilirim

Geri